Nemrég voltam egy buliban, ahol egy csávótól a következő mondat hangzott el a társaság előtt:

– Köztünk minden rendben van, csak egy a baj: a párom felszedett pár kilót. Régen olyan karcsú volt!

Mindezt a kedvese füle hallatára. Mindenki előtt megszégyenítette azt a nőt, aki a társa.

Mondanom sem kell talán, hogy nem ez volt az egyetlen dolog, ami miatt nyilvánosan elégedetlenkedett a nővel az est hátralevő részében. És nem értette, miért „hisztizett úgy be” a csaj, és miért sírdogált egyedül a társaságtól elvonulva. És miért nem mondja meg, mi a baja…

Ez a történet egyoldalúan a pasi hibáit mutatja be, de valószínűnek tartom, hogy a nő is hasonlóan kommunikál, máskülönben szerintem már rég nem lennének együtt.

Az ő esetükben egyszerűen nem hiszem el, hogy tényleg annyira zavarja őt az a pár felszedett kiló. Persze, gondolom, nem tetszik neki, de nem ez a probléma gyökere. Ezt inkább csak egy kifogásként, egy támadási felületként használta fel. Viszont vannak olyan kapcsolatok, ahol tényleg ellehetetleníti a szexet az elhízás. Erről mesélek a legutóbbi videómban is.

Lehet, hogy te is érintett vagy a témában valamelyik oldalon.

Lehet, hogy te sem vagy elégedett a saját, vagy a párod testével, és ez szégyent ébreszt a kapcsolatotokban. A szégyen pedig gátolja a felszabadult szexet.

Fotó: Brooke CagleUnsplash

Bármi is okoz nálad szégyent a szexhez való viszonyodban, ha beszélsz róla, azzal már részben meg is oldod a problémát. Tudom, mert épp ezt tapasztalom a táboraimban. Nehéz lépésnek tűnik kimondani ezeket, de hidd el, olyan teret, olyan közeget teremtek, ahol ez sokkal, de sokkal könnyebbé válik annak ellenére is, hogy idegenek előtt teszed ezt. Épp az ő megtartó, elfogadó tekintetük ad majd erőt ahhoz, hogy végre elengedd ezeket a terheket.

Már csak 5 napig (február 10-ig) él a koránkelő kedvezmény a tavaszi táboromra.

Később is csatlakozhatsz persze, de akkor már drágább lesz.

És ha már itt tartunk, a „Találd meg a gyönyöröd” c. online programomra is hamarosan lejár a féláru kedvezmény. Február 14-ig csatlakozhatsz kedvezményesen.

Én már érzem a nagy-nagy változást magamban a program hatásaként, amit a következő levelemben jobban ki is fejtek. Érzem, hogy egyre nyitottabb a testem a gyönyörre.

Ingyenes kóstolót is kérhetsz a sorozatból a honlapomon!

Azt gondolom, mindannyian megérdemeljük, hogy (még) jobb legyen a szexuális életünk. És ebbe Te is beletartozol!

Témába vág egy fantaszitkus nő Facebook bejegyzése, amit nagy szeretettel ajánlok figyelmedbe: