Több partnerrel az ágyban – örömök és kihívások

Van, hogy csak képzeletben, de van, hogy a valóságban is egyszerre több partnerrel vagyok az ágyban. Mindkettő imádni való lehet, ha odafigyelünk egymásra és lelkileg is rendben vagyunk.

Olyan is volt, hogy miközben a pasimmal voltam, egy barátnőmet is odaképzeltem és olyan is, amikor ő is ott volt velünk.

Van, hogy gyönyörű az együttlét, de van, hogy nehéz. Akármennyire is vagyok poliamor, volt hogy a rossz lelkiállapotom miatt türelmetlenebb voltam és nem bírtam kivárni, amíg a Laci végez a másik lánnyal. És olyan is előfordult, hogy bár izgalmasnak indult, menet közben kiderült, mégsem vonzódom annyira az egyik partnerhez. Örültem, hogy nem csak ketten voltunk, így jutott nekünk más: lehettünk mindketten például a harmadikkal.

Amikor viszont úgy adódik, hogy nagyon is odavagyunk egymásért többen is, akkor állítom, a gyönyör hatványozódni tud!

Beszélgetni viszont itt is kell. Fontos tisztázni a kereteket: kinek mi fér bele, kinek mi lehet már bántó, vagy túl merész, és persze mi legyen a védekezéssel: többen többfelé vihetjük, ha van valami betegség.

polifest_fb_cover_esz_logoval.jpg

Fotó: Adrianna Calvo @ Pexels

Erről, és ilyenekről fogunk beszélgetni április 22-én a poliamorok első magyar fesztiválján. Gyere el és oszd meg velünk kérdéseid, kétségeid, örömeid, tapasztalataid! Részletek itt.

I. PolyLove fesztivál:

A fesztivál célja, hogy a poliamoriát és etikus többpartnerűséget ismertebbé tegye, teret nyújtson arra, hogy az iránta érdeklődők megosszák gondolataikat, kérdéseiket, tapasztalataikat egymással, megélhessék és felvállalhassák identitásukat, és inspirációt kapjanak.

SZABAD A SZERELEM – SZABAD A SZÍV, SZABAD AZ ÉLET!