Triple3teaser tartópánt nélküli felcsatolható vibrátor dildó

A szexuális játékszerekkel szerintem egyáltalán nem könnyű! Eleve belépni egy szexshopba is tiszta „para”. Aztán elmondani a párunknak, hogy egy ilyet szeretnénk használni… Aztán begyakorolni a használatát, mert az sem megy feltétlenül jól elsőre. De megéri. Van, amikor „segédeszközzé” válik, van, amikor egyszerűen egy fűszer, ami felpezsdíti a szexuális életünket.

Nekem inkább segédeszköz volt eddig. Már meséltem korábban, hogy kézzel egyszerűen nem ment nekem a maszturbálás. Ezt a rossz berögződést végül egy csiklóizgatóval törtem meg.

Zsókáéknál is talán segédeszköznek számított ez a Triple3Teaser névre hallgató vibrátor, amit ebben a videóban mutatunk be. Bevallom, azért kértem meg Zsókát a tesztelésre, mert tudtam, hogy biszexuális. De arra nem számítottam, hogy nem egy nővel, hanem olyan egy férfival fogja tesztelni, aki szereti az anális kényeztetést is.

Bevallom, csodálom Zsókáékat. Őszintén szeretnék egyszer eljutni arra a „szintre”, hogy lazán viselni tudjak egy olyan dildót, amit a hüvelyembe és a popsimba is behelyezek. És tudjátok mit? El is fogok!

Most pedig jöjjön a dildó-bemutató!

(A videó nem tartalmaz szexjeleneteket.)