Bevetésben a csiklóizgató

Kétszer röhögtem az új játékszeremen. Az első alkalommal, mikor azt mondták, „orgazmus garancia” van rajta, azaz, ha nem élvezel el, visszafizetik az árát, másodszor pedig akkor kacagtam, mikor ráébredtem: nem kell visszaküldeni.

Azt láttad, hogy féltem tőle. Szerencsére aznap este Ákos a kezébe vette az irányítást. Imádom, amikor ezt teszi!

Zseniális lépés volt tőle, hogy feltette a szemtakarómat. Miért zseniális? Mert így teljesen el tudtam vonatkoztatni attól, hogy egy fura géppel mahinál a lábaim között, ahelyett, hogy „rendes szex” lenne, és rendes test érne rendes testhez. Plusz ez egyfajta figyelem-elterelés is volt a félelmeimről. Ha beköti a szemem, onnantól kiéleződnek az érzékszerveim. Éberebb leszek: „most vajon mit fog tenni velem?”. Könnyebben a jelenben tudok maradni.

A Womanizer egy kütyü, ami csiklóizgatásra hivatott. Ki lehet próbálni ujjal is: ha valami bekerül a kis szilikon tölcsér belsejébe, szívogatni kezdni. Amúgy csak rezeg.

womanizer_and_lili.jpg

Egészen addig, míg rá nem cuppant megfelelő mód a csiklómra, semmi különös nem volt. (Igaz, én egyelőre mindenféle „műszexnek”, mint a játékszerek, vagy a maszturbálás, nehezen adom át magam.) Nem, ez nem arra való, hogy bedugjuk a hüvelyembe, vagy a nagyajkakat masszírozzuk vele. Nem! Ezzel a csiklóra érdemes célozni.

Kétszer próbáltuk eddig, de még csak tapogatózunk vele. Ami eddig feltűnt: ha felfelé széthúzom az ajkaim, akkor lesz igazán jó, kéjes az érzés!

Tanulni kell ezt is, mint minden mást: a szexet egy új partnerrel, az orgazmust, az orális szexet (adni és kapni), stb.

Nagyon meggyőzött a kütyü mindkettőnket. Ákost azért, mert megfelelően futurisztikus (imádja a sci-fit). Azt üzeni: a piros fény egyrészt nagyon jól mutat a puncin, másrészt marha jól jön a célzásnál. Egy elegáns zseblámpa is egyben, hogy jobban lássa, mit művel a csiklóval.

Engem meg… Imádom, mikor kinyal, pláne, mikor egyszerre ujjaz és nyal. Csakhogy ez a kettő sokszor nehezen kivitelezhető egyszerre, mert nem fér hozzám rendesen. A géppel könnyebb egyszerre kint is és bent is izgatni. Plusz ugye a HPV megléte tiltja az orális szexet…

Mindent a HPV-ről!

Készítettem egy hosszabb leírást a HPV-ről, amit egy orvos-szakértő is átnézett. Ha többet szeretnél megtudni erről a vírusról, szívesen elküldöm neked e-mailben. Ha szeretnéd, add meg elérhetőséged itt. Ezzel egyben feliratkozol a hírlevelemre is.

* Kötelező mezők.

Mindketten megszerettük ezt a masinát. Ákos lelkesen tisztogatja, hogy bármikor bevethető legyen. Az ágy mellett pihen kitüntetett helyen. Bár látszott, szimpatizál vele, mégis bizonytalan voltam, lesz-e vajon másnap is játék. Vívódtam, kérjem-e. Nem mertem, hisz ez mégis csak egy gép! Mi lesz, ha rosszul esik neki, hogy nem a testére, hanem erre a kütyüre vágyom? De megnyugodhattam. A film után felém fordult és ezt kérdezte:
– Van kedved ma is próbálgatni a csiklóizgatód?
– Igen… – mosolyogtam rá félénken és megkönnyebbülve.

Hallottam egy történetet, ami szerint míg a pasi zuhanyzott, a csaj elkezdte magát izgatni ezzel a kütyüvel. Mire a férfi visszatért a hálószobába, a nő már úgy kiütötte magát, hogy semmire sem volt képes. Nálunk ez szerencsére nem így volt: a Womanizerrel beindult a testem. Sok esetben én az első orgazmus után tudom csak úgy elengedni magam, hogy igazán át tudjam magam adni annak, ami a testemmel történik. Hosszan kényeztetett Ákos, majd miután elélveztem a játéktól, már sokkal-sokkal jobban tudtam élvezni a behatolást. Rég szerettem ennyire, hogy bennem volt a farka!