Út széli szex-megálló

Vigyorogtam, majd lehúztam a bugyim az autóban, s a műszerfalra dobtam, mire ő felnyögött vezetés közben. Simogatni kezdtem, majd mosolyogva felé fordultam:
– Akár kereshetnénk is egy jó fajta bokrot…
Nyelt egyet, majd a visszapillantó tükörre akasztotta a csipkés tangát.

Csak csodálkozom magamon, honnan jön belőlem ez a sok huncutság. Vagy hol volt eddig? Egyre jobban élvezem a szexet, s így egyre többet kérem. Már elég magabiztosság, elég jó élmény gyűlt össze bennem, hogy ne csak belemenni tudjak a játékokba, de képes legyek kezdeményezni is.

Lehajtott az országútról a patak mentén, s ment még néhány métert. Megálltunk ott, ahol már elég távol volt a főút, felhajtottuk a szoknyámat, s a motorháztetőre borultam. Tudtuk, hogy bármikor jöhet valaki, bárki megláthat minket a teljesen nyitott tájon, ahol nem nagyon volt, mi takarjon minket, de nem számított.

Pont, mikor befejeztük, s én elterültem a napsütötte fűben, egy autó közeledett felénk. Bepattantunk hát a kocsiba, hogy félrehúzódjunk, s elengedjük, s közben dilemmáztunk:
– Lehet, hogy eddig ott várt minket a távolban, hogy befejezzük?
– Lehet, hisz háttal voltunk neki…
– Sebaj. Legalább látott valami izgalmasat.
És tényleg nem jöttünk zavarba! Sőt, irtó vagánynak éreztük magunkat. Büszkén vigyorogtunk, s újra, meg újra felidéztük a kitérőnket az út hátralevő részén.

Hol van már az a lány, aki összerezzent a gondolatra, hogy bugyi nélkül legyen, nem beszélt a szexről és nem szeretett meztelenkedni?! Annyival jobb így!