Lány pipacsmezőn női gyönyör jó szex

Úton a szenvedélyes szeretkezések felé

2020 év elején egy nagy elhatározást tettem.
Habár mondhatni „megszállott” módon, folyton fejlődni akarok a szexualitásom terén, és folyton meghaladni vágyom az aktuális állapotot, ebben az évben megfogadtam magamnak:

2020 lesz az az év, amikor gyökeresen átalakítom a szexhez fűződő viszonyomat.

Mert annak ellenére, hogy olyan lelkesen beszélek a szexről nap-mint-nap, januárban még ott tartottam, hogy nem csak a szenvedélyes szeretkezések hiányoztak a párkapcsolatomból, hanem nem is igazán tudtam élvezni az együttléteket. Megint.

Jóllehet, a blogom története onnan indult 2015 októberében, hogy végre megtanultam újra örömömet lelni a szexben. De mivel semmilyen fejlődés sem lineáris, én is egy újabb gödör alján találtam magam: azt éreztem, ez a szex-téma nálam ismételten megfeneklett.

Aztán ahelyett, hogy dugámba dőltem volna, eldöntöttem, hogy bár rengeteget foglalkozom a szexualitással, ebben a 2020-as esztendőben a fókuszt arra fogom helyezni, hogy megtanuljam újra beengedni a gyönyört az életembe. A legnagyobb eltökéltséggel tűztem ki célomul, hogy márpedig fantasztikus, szenvedélyes, kacagós, kreatív, mi több, eksztatikus szexuális életet fogok teremteni magamnak 2020 végéig.

szenvedélyes nő a mezőn
Fotó: Erriko Boccia, Unsplash

Társaságban, összefogásban minden könnyebb

Gondoltam, mi lenne, ha elindítanék egy e-mail sorozatot, melyben

🌟 „sorstársakkal” együtt lépdelhetnénk ezen az úton, akikkel

🌟 hétről hétre megosztanám a legszemélyesebb beszámolóimat, felismeréseimet az én utazásomról, és

🌟 eléjük tárnám azokat a gyakorlatokat, amikkel magamat igyekszem hozzásegíteni a gyönyör felé való kinyíláshoz, és a szenvedélyes szeretkezések megvalósulásához.


Hatalmas izgatottságban vágtam bele januárban kidolgozni ennek az ötletnek a megtestesülését.

Találd meg a gyönyöröd!

– így kereszteltem el ezt az online önfejlesztő programot, amit 2020 februárjában indítottam, és 2021 februárjában értem körbe a célként kitűzött 1 éves folyamaton!


Nagyon örültem, hogy hamar becsatlakozott több, mint egy tucat résztvevő, s a végére egy félszáz főt is meghaladó, lelkes csapat lettünk, akik a kurzus közös fórumán a legintimebb részletekbe is szívesen beavattuk egymást, ki-ki a maga gyönyörfelfedező-útjáról.

Itt vagyok tehát, túl a megálmodott kurzusom évzáró ünnepségén.
Elképesztően sok dolog történt. Olyan sok minden, hogy úgy érzem, több dimenzióugrást is véghez vittem; fejlődésem csoda számba mehetne – mindenféle költői túlzás nélkül.

Készült egy videóm azoknak, akik ellátogatnak a Találd meg a gyönyöröd oldalára a honlapomon, és ízelítőt kapnak abból, honnan indultam, és mi mindenen mentem keresztül az elmúlt években.

Visszanézve ezt a 2020 év eleji felvételt, és végigpörgetve magamban az azóta bejárt utamat… Teljes bizonyossággal mondhatom: annak ellenére, hogy az „emberpróbáló” és a „hullámvasúthoz hasonlatos” jelzők nagyon találóan leírják ezt az időszakomat, mégis, életem egyik legszebb, legintimebb, legkalandosabb átalakulását öleli föl ez az egyéves program. És még mi jön ezután… 🙂

Hogy érzed?

Te készen állsz, hogy végre a mindennapjaid részei lehessenek a szenvedélyes szeretkezések?

Belevágsz, hogy megtaláld a saját gyönyöröd?

Ha szeretnél még idén Te is egy fantasztikusabb szexuális életet, tarts velünk!