Lány pipacsmezőn női gyönyör jó szex

Úton a szenvedélyes szeretkezések felé

2020 év elején egy nagy elhatározást tettem.
Habár mondhatni “megszállott” módon, folyton fejlődni akarok a szexualitásom terén, és folyton meghaladni vágyom az aktuális állapotot, ebben az évben megfogadtam magamnak:

2020 lesz az az év, amikor gyökeresen átalakítom a szexhez fűződő viszonyomat.

Mert annak ellenére, hogy olyan lelkesen beszélek a szexről nap-mint-nap, januárban még ott tartottam, hogy nem csak a szenvedélyes szeretkezések hiányoztak a párkapcsolatomból, hanem nem is igazán tudtam élvezni az együttléteket. Megint.

Jóllehet, a blogom története onnan indult 2015 októberében, hogy végre megtanultam újra örömömet lelni a szexben. De mivel semmilyen fejlődés sem lineáris, én is egy újabb gödör alján találtam magam: azt éreztem, ez a szex-téma nálam ismételten megfeneklett.

Aztán ahelyett, hogy dugámba dőltem volna, eldöntöttem, hogy bár rengeteget foglalkozom a szexualitással, ebben a 2020-as esztendőben a fókuszt arra fogom helyezni, hogy megtanuljam újra beengedni a gyönyört az életembe. A legnagyobb eltökéltséggel tűztem ki célomul, hogy márpedig fantasztikus, szenvedélyes, kacagós, kreatív, mi több, eksztatikus szexuális életet fogok teremteni magamnak 2020 végéig.

Társaságban, összefogásban minden könnyebb

Gondoltam, mi lenne, ha elindítanék egy e-mail sorozatot, melyben

🌟 “sorstársakkal” együtt lépdelhetnénk ezen az úton, akikkel

🌟 hétről hétre megosztanám a legszemélyesebb beszámolóimat, felismeréseimet az én utazásomról, és

🌟 eléjük tárnám azokat a gyakorlatokat, amikkel magamat igyekszem hozzásegíteni a gyönyör felé való kinyíláshoz, és a szenvedélyes szeretkezések megvalósulásához.


Hatalmas izgatottságban vágtam bele januárban kidolgozni ennek az ötletnek a megtestesülését.

Találd meg a gyönyöröd!

– így kereszteltem el ezt az online önfejlesztő programot, amit 2020 februárjában indítottam, és 2021 februárjában értem körbe a célként kitűzött 1 éves folyamaton!


Nagyon örültem, hogy hamar becsatlakozott több, mint egy tucat résztvevő, s a végére egy félszáz főt is meghaladó, lelkes csapat lettünk, akik a kurzus közös fórumán a legintimebb részletekbe is szívesen beavattuk egymást, ki-ki a maga gyönyörfelfedező-útjáról.

Itt vagyok tehát, túl a megálmodott kurzusom évzáró ünnepségén.
Elképesztően sok dolog történt. Olyan sok minden, hogy úgy érzem, több dimenzióugrást is véghez vittem; fejlődésem csoda számba mehetne – mindenféle költői túlzás nélkül.

Készült még a program elején egy videóm azoknak, akik ellátogatnak a Találd meg a gyönyöröd oldalára a honlapomon, és ízelítőt kapnak abból, honnan indultam, és mi mindenen mentem keresztül az elmúlt években. Ez volt az a kiindulási “állapotom”, amikor elindítottam ezt a kurzust.

Visszanézve ezt a 2020 év eleji felvételt, és végigpörgetve magamban az azóta bejárt utamat… Teljes bizonyossággal mondhatom: annak ellenére, hogy az “emberpróbáló” és a “hullámvasúthoz hasonlatos” jelzők nagyon találóan leírják ezt az időszakomat, mégis, életem egyik legszebb, legintimebb, legkalandosabb átalakulását öleli föl ez az egyéves program. És még mi jön ezután… 🙂

Hogy érzed?

Te készen állsz, hogy végre a mindennapjaid részei lehessenek a szenvedélyes szeretkezések?

Belevágsz, hogy megtaláld a saját gyönyöröd?


A program kapui jelenleg zárva tartanak.
Ha szeretnél az újranyitásról értesítést kapni, akkor iratkozz fel addig is a program kóstolójára, ahol betekintést nyerhetsz a kurzusba!

Találd meg a gyönyöröd program a fantasztikus szenvedélyes szeretkezésekért