Zárva a puncim

Zárva a puncim hetek óta. Egészségügyi okokból eltiltottak minden olyan tevékenységtől, ami megemeli a vérnyomásomat, vagy amiben megerőltetném magam. A szexre nem tértek ki, így kénytelen voltam rákérdezni (miért nem beszélünk erről, amikor még tudta is az orvos, hogy van párom?!), de eltiltott. Azt mondta, még azt sem ajánlja, ahol én vagyok a passzív.

Így hát várok. Bezártam a puncim. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy napokig rá sem néztem, tudomást sem vettem róla. Mintha ott sem lenne. Aztán már a szőr is elhatalmasodott rajta, „hirtelen” ellepte az egész dombot a dús szőrzet. Nem foglalkoztam vele. Úgy láttam jobbnak, hogy ezt a pihenőt most tényleg pihenőnek tekintem, s kipróbálom, milyen úgy a párkapcsolatunk, ha nem állandóan a szexről szól. Mi van, ha egyszer megengedem magamnak, hogy nem gondolok rá? Ha nem hitetem el magammal, hogy nélküle nincs kapcsolat? Mi van, ha megengedem magamnak, hogy nemet mondjak? Még akkor is, ha egyébként kívánom. Megpihentem az elvárásnélküliségben – megkíméltem magam a saját magammal szemben állított elvárásoktól. És közben nem hibáztatom magam, amiért nem kívánom a szexet. Megengedem magamnak ezt az állapotot is.

Szép lassan lejárt a határidő. Izgatottan tervezte pasi, hogy jól kinyal, mikor újra találkozunk. Az én szexualitásom tényleg kikapcsolt. Bár tudtam, hogy imádni fogom, ha kinyal, valahogy képtelen voltam erre gondolni. Nem is akartam. Majd megtörténik, mikor megtörténik.

Csakhogy jött az újabb hüvelygomba fertőzés, amikor már épp újra megmártózhatott volna bennem a farka. De most kivételesen úgy döntöttem, máshogy állok a dologhoz. Most tiszteletben tartom a puncim kérését és tényleg nem fogunk hozzáérni, míg ki nem gyógyul. Nem teszem meg magammal, hogy engedem a szexet, s aztán abban rosszul érezzem magam. Engedni szoktam, mert nem akarok csalódást okozni a pasinak. Meg akarom adni neki a szexet. Csakhogy így viszont magamnak okozok csalódást… Mert a gomba mellett nem tudom élvezni az érintéseket, s emiatt csalódok magamban. Ez pedig jóval károsabb, mint még egy, vagy két hét böjt. Nem. Most tisztelni fogom magam.

A kép forrása itt.