A borotvált pénisz

A puncihoz képest a szőrös farokkal kapcsolatban már kicsit ellentmondásosabb a véleményem: szeretem is, meg nem is.

Tényleg nem jó szőrt prüszkölni, ez tény, bár ha már szopás, akkor ez kicsit úgyis mindegy, mert sok esetben pont a saját hajammal van tele a szám. Kiengedve szexibb… Ja, csak éppen piszok zavaró. Kész művészet hajat dobálva szopni.

Gyönyörűnek találom a szőrös férfitestet. Érdekes módon ez változott: kamaszkoromban rosszul voltam a szőrös mellkas gondolatától. Szegény barátunkat halálra cikiztük a lányokkal háta miatt: úgy éreztük, olyan, mint egy farkasember. Mikor izzadt mellkasának pamacsa kikandikált lazán kigombolt ingéből, a gondolattól is kirázott a hideg, hogy hozzá kelljen érnem. Gusztustalannak találtam, ha egy pasinak egybeért a szőr a hátán a hajával. Most meg? Órákat tudok játszani pasi buja mellkasszőrével. Imádok beletúrni, gyönyörűnek látom az ősz szálakkal együtt. Egy szexi medve, egy igazi férfi. Nyalogatni persze nem túl jó így a mellbimbóját, de a szépségért cserébe megéri.

Mégis hogy nézne ki, ha a szőrös mellkas és láb mellett a farka csupaszon ágaskodna? Nem, köszönöm.

Gyakran eszembe jut egy pasim 18 éves koromból. Elkotyogta, hogy nem hord alsónadrágot, s én rosszul lettem. Ez nem lehet higiénikus, engem nem erre neveltek! S mikor előkerült a teljesen csupaszra letolt farka, a helyzet fokozódott: elfogott az undor.

Keresem a jelzőket, mire asszociáltam sokáig a borotvált pénisz látványára. Igazából alapból undorodtam a férfi nemi szervektől, de a meztelencsiga külsővel ez csak fokozódott. Tolakodónak éreztem.
– Gyere, érints meg, vegyél a szádba. – mondta a csupasz fasz ellentmondást nem tűrően. Magára erőltette elhúzódó kezemet, majd rányomta a fejemet a rettegett péniszre. Agresszív volt és mindeközben nagyon elégedett magával. Büszke a külsejére és a merevedésére. Hiú volt. Undorodtam tőle.
– Menj innen! Hagyj békén! Bújj vissza a farmerba! – kiabáltam volna, de nem mertem. Túlságosan társfüggő voltam, meg akartam felelni a pasinak, így megengedtem, hogy rátegye a kezem a farkára. Sírtam belül. Tudtam, hogy én mondtam igent, s így még magamat is utáltam. Utáltam őt is, de rá szükségem volt.

Nem lett volna másképp ez persze, ha nem borotválja, mégis a csupasz fasz valószínűleg ezt a képet hívja elő bennem.

Azóta szerencsére jó élmények elkezdték felülírni az undort, s már tudom szeretni a meztelen péniszt is. Még úgy is, ha a borosta kidörzsöli a popsim.


Érdekel, mekkora a péniszed a többiekhez képest? Derítsd ki! Nézd meg a kutatásom eredményeit!

Péniszméretek kutatás