A gyönyör halmozható

Azt hiszem, valami olyasmi a célom, mint Janiék szexuális élete. 11 éve alkotnak egy párt és még mindig imádják egymást: egymás társaságát is és testét is. Amikor tanácsot kértem tőle, kiderült, hogy nem is nagyon volt még vágy nélküli időszakuk.

Szeretem a vágyat. Nem csak akarom (agyból), nem csak azt gondolom, hogy ettől leszek … nem is tudom … jó társ / nő / ember, ettől leszek normális (fú, ezt a baromságot, tudom), hanem tényleg szeretem, amikor kívánom a szexet. Amikor bizseregni kezd a puncim, vele mosolygok. 

Az ilyen történetek, mint Janiéké mozgatnak előre. Hitet adnak, hogy igenis lehetséges az, amit meg szeretnék élni. Tudom, hogy ha tovább gyógyítom magam, tovább oldom a blokkjaimat, gyomlálom a hiedelmeimet, akkor még jobb lesz.

Persze már most is jó. Csodálatosakat élvezek, mikor Ádám kinyal. Sok behatolás is okozott már komoly gyönyöröket, de ezen a téren még nagyon sok a fejlődési lehetőség. Tudom, hogy lehet változni és tudom, hogy tudok is.

Ahogy azonban Janiékkal beszélgettem (itt a videó róla, ha még nem láttad), rájöttem, hogy nem csak nekem érdemes fejlődnöm, hanem a partneremnek is. Nem azért, mert vele gond van, hisz „épp elég jó” már az is, amit megél, de ahogy hallom másoktól és ahogy tapasztalom magamon: a gyönyör igenis tovább fokozható, tovább halmozható. Például el lehet kezdeni tanulni a multiorgazmust, ami Gilján Jánoséknak nagyon bejött. Annyira, hogy még könyvet is írt róla.

giljan_interju.jpg