A harapás szexi, vagy beteg?

Imádom harapdálni, csípni, csiklandozni gyakorlatilag az összes partnerem. Ennél viszont talán még jobban begerjeszt, ha engem harapnak, vagy fognak le. Szeretem érezni a partnerem erejét és vadságát.

Sokszor annyira bele tudok felejtkezni a birkózásba, a harapásba, hogy már komolyan nehezemre esik leállni vele. Kezdem azt érezni, hogy ez valamiféle függőséget kapcsol be, mert egy ponton túl tényleg nem tudok megállni. Teljesen bepörgök. Aztán rátaláltam az „odaxelagnia” névre hallgató parafíliára, azaz szexuális devianciára. Tessék, már ennek is van neve, igaz, nem tudom kimondani.

szex_harapas.jpg Fotó: klimkin @ Pixabay

Az odaxelagnia egy parafília, amely a harapás, vagy a harapás által okozott szexuális izgalmat vonja maga után. Az odaxelagnia a szadizmus enyhe formájának tekinthető. Alfred Kinsey is tanulmányozta az odaxelagniát. Arról számolt be, hogy a megkérdezettek nagyjából fele tapasztalta a szexuális izgatottságot. Az odaxelagniát összefüggésbe szokták hozni a vámpír életmóddal még akkor is, ha nem feltétlenül eredményez vérzést. (Wikipedia)

Deviancia, ami az emberek felét érinti? Akkor az vajon tényleg a normálistól eltérő? És baj, ha harapunk? És azt gondolom, bár egy fokig a harapdálás szuper izgató dolog, de amikor valamelyik félnek ez már nem kívánt fájdalmat, vagy sebesülést okoz, az egy probléma. Márpedig én megint úgy megharaptam a partnerem, hogy azóta reklamál. Én pedig teljesen össze vagyok zavarodva, mint a kisgyerek, akit nem nevelnek következetesen, mert Laci még aközben is mosolyog, amikor piszkál, hogy micsoda vadmacska-nyomok vannak a testén. Nehezen tudom elhinni, hogy ez tényleg egy nem kívánt játék, mert úgy érzem, pozitív visszacsatolásokat kapok. Meg talán azért sem, mert igazából azt akarom hinni, hogy ő is szereti.

Nevetve hívott fel múltkor:
– Képzeld, szuper tanácsot kaptam Ritától, hogyan állíthatlak le a harapdálásról!
– Nahát! Mesélj! – faggattam.
– Azt mondta, náluk az jött be, hogy amikor Ritára rájött a harapási inger, a pasija megelőzte és gyorsan megharapta őt. – magyarázta. És a helyzet az, hogy én borzasztóan örülök ennek a módszernek, hisz a harapásnál már csak azt szeretem jobban, ha engem harapnak. Főleg a vállamon és a hátamon… Lehet, ezért:

A szexuális szadizmus és mazochizmus egyik „legegyszerűbb és leginkább elfogadott módszere” a harapás. A harapás az erős érzetek miatt segíthet kizökkenteni az érzélekésében zsibbadt embereket, akik ezáltal újra kapcsolatba kerülhetnek testükkel”. (Dr Brenda Love)

Ákos magától is felfedezte, hogy ha elkezdi csapkodni a csiklómat, attól csak jobban fogok élvezni. Így ébreszti fel kicsit a testem a zsibbadtságból. És ez sok esetben tényleg működött! Azt hiszem, a BDSM-nek nekem ezen része jön be…