A kisebb farok előnye

Ígértem a Facebookon, hogy írok egy bejegyzést a szopásról. Aktuális ez amiatt is, hogy Dávid farkát igazán fincsinek találtam a minap. Talán most először, a hosszabb szexböjt miatt éreztem tényleg finomnak az előváladékot, ami előszivárgott a farkából.

– Úgy szopsz, mint egy szupersztár! – mondta utána. Fura volt a szájából hallani a szupersztár szót, plusz nem is éreztem, hogy eget rengető lett volna a teljesítményem, de azért örültem. Örültem, és talán el is hittem.

Most először történt az is, hogy az a fináléig szoptam. Nem untam el, nem fáradtam el benne, nem kezdtem el inkább valami mást csinálni, pl. a fenekét izgatni, vagy egyszerűen megdugatni magam. Nem, most megkockáztatom, élveztem is.

Lányok, ti tényleg élvezitek a szopást? Élvezitek, hogy a farok a szátokban van, kitölti az egészet, szinte fulladásig? Tényleg szeretitek a sperma fura utóízét?

Szeretem, hogy Dávid farka kisebb a népszerűnek hitt méretnél. Pont elfér a számban, nem kell szétfeszíteni az állkapcsom, nem kell aggódni, hogy megkarcolja a fogam. Ha akarom, egészen tövig be tudom nyelni. De még az ő mérete mellett is el szoktam fáradni. Nem bírom addig szopni, míg el nem élvez. Elfárad a szám és elunom.

Szerencsére elég jó ritmussal rá szokott érezni arra, mikor már nehezen bírom. Olyankor kér, nyújtsam ki a nyelvem, s ő ráveri a farkát. Jól esik a változatosság, de kinyújtva tartani a nyelvem pont olyan nehéz, mint bekapni a péniszét és szívni. De legalább egy másik típusú nehéz.

Szeretem azt is, ahogy közben dicsér. Ó, a hangja nagyon motivál! Elmondja, mennyire imádja, vagy nyögdécsel. Megragadja a hajam és rányomja a fejem a farkára. Igen, szeretem, mikor irányít, s a tudtomra adja, mire vágyik. Persze figyel, hogy bírom-e. Megfulladni azért nem hagyna, plusz ott a lehetőség, hogy megfogjam a farkát, s ezzel meggátoljam, hogy le tudja nyomni a torkomon a dákóját.

Egyelőre azt élvezem, hogy neki örömet szerzek. Néha-néha azért elragad a pillanat, olyankor úgy érzem, művészet, ahogy a péniszére rajzolok a nyelvemmel. Eljátszom vele, játszom a vonalakkal, a tempóval, az erősséggel – mintha táncolnék a farkán.

Hiszem, hogy fejlődni fogok ebben. Nem a technikámra gondolok, hanem a motivációra. Hiszem, hogy igazán meg fogom szeretni a szopást, sőt, eljön az a nap, mikor vágyni fogok rá. Miből gondolom? Abból, hogy egyszer-egyszer elábrándozom azon, hogy még egy farok van a számban, miközben dugnak. Hanyatt fekszem, s miközben a férfi belém hatol, a barátja a fejem mellé térdel és a számba nyomja a szerszámát, amit én lelkesen szopogatok. Kinyitom a szám, nyalogatom az ajkaim, s már-már tényleg érzem, hogy egy édes farok van a számban.

A kép forrása itt.


Érdekel, mekkora a péniszed a többiekhez képest? Derítsd ki! Nézd meg a kutatásom eredményeit!Érdekel a tanulmány!

Péniszméretek kutatás