kutyapóz

A kutyapóz

Évekig utáltam a kutyapózt. Egy-két próbálkozás után nem is hagytam magam többet. Úgy éreztem, alárendelt vagyok benne, mintha megaláznának, fölém kerekednének. Mintha erőszak lenne benne, meg erőfölény.

Onnan kezdődött a szexuális életem boldog szakasza, mikor megcsaltam a pasimat. Azazhogy megcsaltam volna (vagy hát ki mit vesz megcsalásnak), de annyira beparáztam a másik pasival, hogy nem ment, s végül a simogatásnál tovább nem jutottunk. Viszont emiatt aztán elkezdtem gondolkodni, hogy valami tényleg nagyon nincs rendben, hisz rettentően vártam a találkozást ezzel a pasival, s még annál is jobban leblokkoltam vele, mint ahogy szoktam. Így aztán elkezdtem befelé figyelni, dolgozni magamon, s mire hazatértem egy hét múlva a pasimhoz, addigra sokkal felszabadultabb lettem. De ezt egyszer még részletesebben is kifejtem egyszer.

Photo by Cassidy Kelley on Unsplash

Lényeg a lényeg, hazatértem a pasimhoz és a karjaiba vetettem magam. Nem bűnbánatból, hanem mert kívántam. Életemben talán először volt, hogy úgy igazán kívántam bárkit is, s nagy ajándék volt, hogy ezt vele élhettem meg. Az ölében ülve csókolóztunk a konyhában, s nem bírtuk abbahagyni. Még sosem éltem meg ilyen fokú szenvedélyt, csodálatos volt. S az érzés másnap sem csillapodott: a kanapén estünk egymásnak. (Addig sosem fordult elő, hogy két egymást követő nap szexeltünk volna.) Feltérdeltem az ülő részre, a karomat a háttámlán nyugtattam, s ő hátulról dugott meg. Ott már szó sem volt megalázásról meg uralkodásról (ó, hogy távol állt tőle mindez amúgy is!) – csak tomboló szenvedélyről. És csodás volt! Imádtam!

Új pasival aztán már sokkal lelkesebb voltam, mikor négykézlábra parancsolt. Meglepődtem, mikor arra kért, üljek rá kicsit a sarkamra, üljek bele a farkába – egyrészt, mert nem így képzeltem a pózt (addig kb. csak a misszionárius pózhoz volt szerencsém), másrészt azon, hogy mennyire élveztem. Nagyon-nagyon-nagyon. És ott aztán tényleg vérszemet kaptam. Addig inkább csak mentem pasi után, hagytam, hogy vezessen, de ez az alkalom, ez a póz meghozta azt az életembe, hogy én is akarjam a szexet, vágyjak rá, várjam a következő alkalmat.