A nagy óvszer teszt

Milyen a jó óvszer? Ízlés kérdése. Számomra a minél természetesebb, észrevétlenebb típus a nyerő. Ne legyen illata, színe, íze, mintázata, és minél kisebb fennakadást okozzon, azaz könnyű legyen kibontani és ne kelljen azon agyalni, melyik a teteje. Mintha ott se lenne…

Mostanában több típust is teszteltünk. Ahogy írtam, nem volt könnyű feladat. De most jöttem rá, hogy mi volt ennek az egyik fő oka: az, hogy nem szeretjük az óvszert. Úgy értem, inkább egyfajta akadályozó tényezőként tekintünk rá, amit használni kell, ami kellemetlen, amit szar felhelyezni, mert megakaszt és kizökkent a szenvedélyből, amiből hulladék keletkezik, ami útban van, ami miatt kevesebbet érzünk a másikból. De mi lenne, ha átprogramoznánk az asszociációkat a fejünkben? Mi lenne, ha játékként tudnánk tekinteni rá, amikor előkerül az epres óvszer? Vagy ha megtanulnánk szexin felhelyezni és ezzel is tovább csigáznánk egymást? Vagy egész egyszerűen hálával gondolnánk rá, amiért lehetővé teszi, hogy vígan elélvezhessen bennem a férfi ahelyett, hogy izgulni kéne, mi az az utolsó pillanat, amikor még kiránthatja a farkát? Ami segít, hogy hosszabban bírja orgazmus nélkül!

Mi lenne, ha megpróbálnánk szeretni az óvszert?

Volt egy pasim, aki az arany színű gumira esküdött. Imádta, hogy ettől arany-farka lett. Elképesztő büszke volt rá. Basszus, most jövök rá, mennyire igaza volt!

ovszer_teszt.jpg

Kipipáltuk az óvszer-tesztelést, de úgy érzem, az újabb felismerésem tükrében újra neki kéne látni. Mindenesetre a következő tapasztalatokat regisztráltuk a tesztelés során:

A Lelo Hex tényleg szuper. Nem csúszkál, szuper vékony. Tudja, amit egy óvszernek tudnia kell. A Durex Invisible extra vékony szintén elég jó, ő a második befutó. A többi nekünk nem jött be:

A Billy Boy színes, ízesítétt óvszerei közül az epres legalább piros, és az illata se rossz (bár szerintem a faroknak legyen farok illata), de a fekete szín az kiakasztott minket. Konkrétan olyan volt, mint a sitteszsák! Pláne, amikor lehúztuk. Kiábrándító.

Az Amor Neon-ról nem derült ki, hogy világít-e, mert ennyire nem voltunk lelkes tesztelők, hogy direkt emiatt szeretkezzünk éjjel. Mi nappal szeretünk. Ez amúgy a legutóbbi alkalommal csípett mindkettőnket – nem tudom, miért. Előtte nem volt így.

Longtime Lover-nél nem derült ki, hogy ettől tovább tartana az aktus (minden esetben már a finisben vette csak fel a párom az óvszert, előtte anélkül csináltuk). Van benne valami lötyi, ami minket taszított, mivel, mint írtam, nem szeretjük a mesterséges anyagokat – pláne ilyen intim testtájon.

Ez a három utóbbi tehát messze nem volt olyan kényelmes és praktikus, mint a Lelo. És ezt a bejegyzést amúgy nem szponzorálta senki – az óvszert kaptam ajándékba, de a véleményem tényleg a sajátom.

Nemrég az olvasókat is megkérdeztem, ők mit ajánlanak. Ezt írták a Facebookon: nézd meg a kommenteket itt. Ha szeretnéd, írd oda te is a kedvenc márkádat, vagy a véleményed ezekről!