Amikor a gép szeret

Kaptam egy kütyüt, ami a szívogatás érzést imitálja. Rezegve szeret. Lelkesen barátkozom vele most már hetek óta. Ő, a Womanizer.

20170419_161951_2.jpg

Saját fotó.

Miután kipróbáltuk közösen, elkezdtem egymagamban is játszadozni vele.

Egyszerre idegenkedek tőle és vonzódom hozzá.
– Milyen már az, hogy egy géppel szexelek? – vitatkozom saját magammal.
– Hogyhogy milyen? Nem az számít, hogy gyönyört okozz magadnak? Nem ez a cél?
– De, de azért ez mégsem az igazi… Nem érzem normálisnak.
– Most úgy beszélsz, mintha valaha is szeretted volna a „normális” megoldásokat. Mindig is jó voltál abban, hogy megtaláld a saját utad. Ne az szóljon belőled, hogy ez elfogadott-e a társadalom által, hanem, úgy nézz rá, hogy csak azt kérdezed: „Ez most nekem való, vagy sem? Szeretem-e vagy sem?” De akkor tényleg csak erre keresd a választ!
– Ez jó ötlet, de nagyon nehéznek tűnik…
– Egyébként meg még csak azt sem tudjuk, hogy elfogadja-e az ilyen kütyüket a társadalom, hisz nem beszélünk róluk! Az egyetlen eset, amikor nyíltan szóba kerülhetnek, az, amikor poénból veszünk egy ilyet a leánybúcsúra.

Így hát barátkozunk.

Kíváncsi vagyok rá, és valamiért bízom benne, hogy majd csodákat tud művelni velem. Hiszem, hogy segíteni fog rajtam és új kapukat nyit meg.

A Womanizer pedig meg is tette az első lépéseket a felszabadításomra. Valami mélyen gyökerező ellenérzés kapcsán még mindig csak nehezen tudom megérinteni a saját puncim, így ez a kis berregő drága segítségemre lehet az önkielégítésben azzal, hogy kicselezi a tudatom.

„Ez nem én voltam!” – teszem fel a kezeimet ártatlanul pislogva.

Egész jól megy vele a maszturbálás. Nem ütöttem még ki magam eszméletvesztésig, de kis orgazmusokat már találtam úgy, hogy míg ő a csiklómon berregett, én a hüvelybemenetem és/vagy a popsimat izgattam óvatosan. Ez pedig már volt annyira sokféle érzet egyszerre, hogy ne jusson kapacitásom a parázásra. Csak kapkodta a fejét az agyam és elfelejtett megálljt parancsolni.

A képen én vagyok. Bár felhőtlennek tűnik a mosolyom, izgultam, milyen lesz először találkozni az új játékszerrel.