Az anális szex nem kötelező!

Egyre többször hallom, hogy kamasz lányok azt gondolják, akkor „normálisak”, ha bevállalják az anált. A pornó annyira normalizálta már a szexnek ezt a vállfaját, hogy egyre többen gondolják azt, hogy ki kell próbálniuk, sőt, szeretniük kell.

Fotó: Yohann LIBOTUnsplash

Nem, nem kell. Semmit sem kell.

Az anális szex szerintem csodálatos dolog tud lenni, én is írtam már róla sokszor – de csak akkor jó, ha mindketten vágytok rá (vagy te egyedül, ha maszturbálás közben izgatod magad hátulról). És persze akkor lesz élvezetes (és nem fájdalmas, kellemetlen), ha „jól” csináljátok. Erről beszélek ebben a videóban is:

Nem gondolom, hogy mindenkinek való az anál. Vagy ha igen, akkor sem a teljes behatolás. És főleg nem bármikor. Nekem például néhányszor már volt nagyon jó a popsi szex egy nem túl nagy szerszámú pasival, de volt, hogy még őt sem tudtam befogadni. És volt, hogy az ujjal izgatás sem esett épp jól – bár ezt többnyire azért szeretem.

Persze olyanok is vannak, akinek meg nagyon is való az egész bevállalós hátsó kényeztetés. Számomra Zsókáék például ilyenek.

A lényeg a lényeg, hallgass a testedre, hallgass a vágyaidra, és figyelj oda a partneredre. És felejtsd el azt a szót, hogy „normális”.