Az előjáték is szex

Attól jó az előjáték, hogy nincs célja

Az elmúlt időszakban megváltozott a hozzáállásom az előjáték kapcsán.

Sokáig türelmetlenséget éreztem közben, azt hittem, valahová el kell jutnom általa. Hogy gyorsan túl kell esni rajta, mert az igazi cél a behatolás. Nem akartam túl sokáig terhelni ezzel a partnerem.
Persze volt is olyan partnerem, aki látványosan unta a simizést, vagy az orális kényeztetést, és alig várta, hogy betehesse… Én meg emiatt extrán sürgetni kezdtem magam, hogy megkíméljem őt ettől a kellemetlen tevékenységtől. És ezáltal egyre elégedetlenebb lettem magammal, amiért nem vagyok képes helyből felizgulni.

Azt hittem, az egész előjáték célja az, hogy végre felizguljak annyira, hogy meg lehessen dugni.
Azt hittem, le vagyok maradva, béna vagyok, amiért én nem izgultam már fel akkor, amikor ő is.

Új előjáték

Az elmúlt időszakban átkereteztem magamban az előjátékot.
Ahogy ebben a videóban elmondom, már nem is szeretem előjátéknak hívni. Mert ez most már nálam nem valaminek az előszobája. Nem azt szolgálja, hogy befogadóvá váljak, és hogy biztos, ami biztos kipipáljuk az én orgazmusomat is, hanem önmagában is megállja a helyét.

Előjáték - szex elvárások nélkül


Az előjáték is szex

Főfogássá vált az előjáték is a szexuális életemben.
Rájöttem, hogy én legalább annyira szeretem a simogatást, csókolgatást, a kézzel izgatást, vagy az orális szexet, mint magát a behatolást.
Sőt, a behatolás az sokszor nehéz, nehezen élvezhető.

Végre engedélyt adtam annak, hogy bármeddig tarthasson az „előjáték”, sőt, ha csak ahhoz van kedvem, akkor lehessen „csak” az, és behatolás nem. 

Mert az előjáték is szex.
És mindez teljesen új dimenziókat nyitott meg a szexben.

A nyalás is szex!

Ehhez persze az is hozzátett, hogy lett olyan partnerem, aki látványosan imád nyalni, és már nem frusztrálódtam azon, hogy szegényt terhelem azzal, ha sokáig kell ezzel időznie. Látszott rajta, hogy szíve szerint abba sem hagyná. A mellette szerzett tudásomat is belefoglaltam az új online tananyagomba a felejthetetlen puncinyalásról

Bízom benne, hogy az puncinyalás oktatáson keresztül (azon túl, hogy még ügyesebbé válnak,) még több férfi megtanulja még több örömét lelni a nyalásban, és általa sok-sok nő még több gyönyört élhet át, még ragyogóbbá, örömtelibbé és kreatívabbá válik. Mert a jól szeretett nő szárnyal. 


Ha többet szeretnél tudni az új online kurzusomról, akkor kattints a részletekért!

Nyelvlecke - felejthetetlen punci nyalás útmutató