Biszex vágyak

Mennyire vagy szabad a gátlásoktól a szexben? Hozzá tudnál érni egy azonos neműhöz is? Akár az intim testrészeihez is? És ha amúgy úgy érzed, nem vonzódsz ahhoz a nemhez?

Egyszer elmesélte nekem egy férfi, hogy amikor életükben először hármasoztak, és ment a bénázás, segített a másik férfinak, hogy be tudjon hatolni a barátnőjébe. Konkrétan besegítette kézzel a másik férfi péniszét. Rád milyen hatással van ez a történet? Engem lenyűgöz!

Mindig is szomorúsággal töltött el, amikor láttam, hogy tud taszítani egy férfit egy másik férfi közelsége. Sőt, kimondottan taszító számomra, amikor valaki ennyire irtózik a saját neme közeledésétől. És itt most nem csak szexuális közeledésre gondolok, hanem arra is, amikor mondjuk egy ölelést adna a másik, vagy megfogná a kezét barátilag.

Tudom, hogy sokan azért akarnak két nő, egy férfi felállásban barátkozni a hármasozással, mert így elkerülhetik azt az irtózatos helyzetet, hogy két férfi véletlen egymáshoz érjen. És itt most tényleg a véletlenre gondolok: például akaratlanul intim helyre téved a keze, vagy véletlen nem a kívánt személyt kezdi el valaki simogatni az együttlét hevében. Miért irtóznak sokan ennyire ezektől az érintkezésektől?

biszex_szex.jpgFotó: Christian Sterk, Unsplash

És hogy reagálnál arra, ha a párod látnád egy azonos neművel? Egyre több férfival találkozom, akik arról panaszkodnak, a párjuk nem értené meg a biszex vágyaikat. Szegények úgy érzik, rejtegetni kell a vágyaikat. (Többek között ezek a történetek inspirálták a 06.13-i beszélgetős estem témáját: eltitkolt vágyaink.)

Nekem könnyebb. A leszbi-vonzódást könnyebben elfogadják. Hány olyan kapcsolatom volt, ahol a pasimat kiverte volna a víz a gondolattól, hogy esetleg más férfival hálnék, de a lányok azok mások. Annak már a gondolata is izgatta. Két csajt együtt látni – fú de szexi! Szinte már divat a csajoknak összebújni, vagány a leszbikusság. Persze a „szexi-leszbikusság”.

Miért ekkora tabu az, hogyha két férfi gyengéden közelít egymáshoz? Őszinte leszek, én nem tudom, hogyan reagálnék egy ilyen helyzetben, mert még sosem találkoztam hasonlóval. Egy eddigi pasim sem tudta elképzelni azt a helyzetet, hogy férfival legyen. Pedig én úgy megnézném! Valahogy azt gondolom, engem lenyűgözne, ha azt látnám, hogy a pasim gyengéden érint egy másik férfit.