“Lassan szeretkeztünk és a pasim elaludt, miközben bennem volt. Annyira szégyellem magam! Normális ez?”

– hangzott el a kétségbeesett kérdés egy nemzetközi fórumon. Én pedig magamra ismertem.

Szeretkeztünk, hanyatt fekve. Éreztem, hogy egye lassabban mozog, de nem értettem, miért. De legfőképp azt nem értettem, hogy én mit csináljak. Hisz többnyire úgy vagyok jelen az ágyban, hogy a pasi irányít, az történik, amit ő épp megkíván. Nem azért, mert ő önző, vagy erőszakos, hanem mert én nem fejezem ki az igényeim.

Szóval egyre lassult a mozgása, már-már végtelen hosszú idő telt el két lökés között én pedig teljesen tanácstalanná váltam. Szerettem volna megkérdezni, mi történik most, mit szeretne, de képtelen voltam ezt szavakba önteni.

  • Elfáradtál?
  • Hagyjuk abba?
  • Élvezed a lassú tempót?
  • Mozogjak én?
  • Szeretnéd, hogy én vezessek?
  • Kavargott a fejemben… és akkor elkezdett horkolni.

Feküdtem mozdulatlanul és vártam, mi történik. Próbáltam követni, én is elaludni, mert én is hasonlóan elfáradtam, de abban a pózban nem ment. Aztán megelégeltem, és lehúzódtam a farkáról.
– Miért húztad ki? – csodálkozott rám, miután erre felébredt. Én nem válaszoltam. Nem tudtam válaszolni, mert teljesen össze voltam zavarodva. Még nem voltunk összeszokva, nem tudtam, mit mondhatok, de azt sem, mit érzek pontosan.

pexels-photo-271897.jpeg Fotó: Pexels

Ironikus a helyzetben, hogy kicsivel azelőtt, hogy ő elkezdett horkolni, én is elszundítottam, miközben bennem volt. 

Tanultam a helyzetből. Mit? Azt, hogy teljesen normális, ha elalszom. Attól még nem vagyok rossz ember, rossz szerető, nem vétettem, nem vagyok hálátlan. Egyszerűen csak fáradt. Csak hagyom, hogy kövessem, amit a testem kér és nem ellenkezem vele. Attól még a másik ugyanúgy tovább tud dugni, ugyanúgy tovább tud élvezkedni!

Mindig is volt bennem egyfajta megfelelési vágy, vagy kényszer. Az mozgott bennem, hogy ha nem élvezek hatalmasat, és nem élvezem a szexet folyamatosan, akkor ártok neki. Akkor szar vagyok, rossz társ, hálátlan dög. Pedig nem tehetek róla.

Mi van, ha elalszik a párod szex közben?

Kíváncsi voltam, mit válaszolnak a fenti tanácskérésre és nagy meglepetésemre a fórumozók megmelengették a szívemet.

Egyszer elaludtam, miközben a párom épp leszopott. Nem voltam részeg, csak nagyon fáradt. Természetesen ez nagyon lelombozta a feleségem, amiért nem is okolhatom. De ha egy másik oldalról nézzük: ennél csodálatosabb helyzetben nem is lehet álomba szenderülni. 

Egy érzéki, egyszerre megélt orgazmust követően egyből elaludtunk a barátnőmmel. Fél órával később ébredtünk: a farkam és a spermám még mindig benne. Mindketten egyetértettünk, hogy valami megmagyarázhatatlan okból ez csodálatos érzés volt.

Ez szerelem. 🙂

És ez utóbbiról eszembe jut a bizalom, a biztonságérzés is. Mert hát azt gondolom, igazán jót csak ott tudok aludni, ahol biztonságban érzem magam.