Első erotikus érintés

Még nem voltam 16, mikor az első fiú megjelent az életemben. Már nagyon-nagyon vártam, hogy legyen valakim, főként a kötődés miatt. Addigra már sokszor voltam szerelmes. Érdekes mód ez a srác nem is tetszett annyira: valószínűleg emiatt bátorodtam fel annyira. Nem volt tétje. Sétáltunk a vízparton és megfogtam a kezét. Ezt az első esetet követően órákat vigyorogtam bele a világba: leginkább, mert elképesztő büszke voltam magamra.

Az első hivatalos randink gyakorlatilag nála volt: a szülei otthon sem voltak. Bezárkóztunk a szobájába, hallgattuk az Ámokfutókat (!) és leheveredtünk az ágyára. Szépen, lágyan elkezdte csókolgatni az arcom, majd a számra tért. Az volt az első csók és imádtam, mint ahogy imádtam az összes érintését is.

Ő volt az, aki begerjesztett életemben először, s sok évig utoljára is. Nyár volt, s volt medencéjük is, így fürdőruhában voltam. Csókolóztunk az ágyon egész addig, míg levette a melltartómat és a mellbimbómat is elkezdte csókolgatni. Isteni volt. És kívántam! Azt kívántam, hatoljon belém. Akartam őt.

És akkor megjelent az első borzasztó gondolat bennem: jó kislány ilyet nem csinál. Hisz mit mond az összes tinimagazin, a Szerelem, szex, gyengédség rovat?

Jól válaszd, meg, kivel fekszel le. Ne kapkodd el. Ne legyen túl korai.

Én meg még csak akkor csókolóztam először, így hát ezt biztos nem szabad. Nem jött el az ideje.

Még ámulattal hallgattam végig a sztoriját ennek a 17 éves srácnak arról a 12 éves lányról, aki akarta, hogy megujjazza. Tátottam a számat, hogy ilyen létezik. Sosem beszéltek a barátnőim a szexről, ez volt valószínűleg az első ilyen valóságos történet, amit hallottam és nem olvastam. Csodáltam a lányt.

Mégis ez után a csodálatos élmény után én bezárkóztam. Mert hát nem szabad, nem illik, nem bölcs. Hosszú évekre megnyomorítottak kultúránk „bölcsességei” és társadalmunk elvárásai.

Sokszor kívánom azt, bárcsak ne hallgattam volna a magazinokra és a felnőttekre. Bárcsak tudtam volna, hogy egyetlen dolog számít: a gyönyör. Ha valami gyönyört okoz (és nincs hosszútávú káros következménye, pl. betegség), akkor az jó nekem. Függetlenül attól, hány éves vagyok és mennyire komoly az a kapcsolat. Csodálatos első szeretkezésem lehetett volna…

5221492383_cf97d59ba5_z.jpg

Fotó:  darcyadelaide @ FlickR