elszakadt-ovszer-ebredo-szexualitas-blog

És nincs több elszakadt óvszer – használd a megfelelő méretet!

Pár hónapja megkértek, hogy készítsek egy videót az óvszerméretekről.

Mivel akkor még fogalmam sem volt a témáról, elkezdtem kutakodni az világhálón, és arra a döbbenetes felfedezésre jutottam, hogy aminek pofon egyszerűnek kellene lenni, az elképesztő bonyolult!
Sok-sok cikket olvastam el, mégis úgy éreztem, nem értem. Egymásnak ellentmondó információkat találtam és még a nagy óvszercégek honlapján sem volt erről tájékoztatás!

Egyetlen érthető és valóban hasznos cikket találtam. Később egy véletlen folytán még a szerzőjével is találkoztam.
Vicces volt, mert ahogyan lelkesen meséltem neki arról a felfedezésemről, hogy mennyire nincs elérhető információ erről a témáról, csak egyetlen jó cikket találtam – erre ő:

– Azt én írtam.

Ő Békés Gáspár, egy fiatal (és jóképű) társadalomtudós

Mivel ő is nagyon elhivatott a témában (még egy olyan projektben is aktív, melynek címe: Óvszerforradalom), meg is egyeztünk, hogy készítünk közös videót.

Az elszakadt óvszer legfőbb okozója a nem megfelelő méret használata

Gáspár és én is tudjuk, hogy nem csak az ő vagy az én korábbi szerelmeim ütköztek abba a problémába, hogy a nem megfelelő méretű óvszer túl szűk volt, akár el is szakadt, vagy lecsúszott.

Ő világított rá arra is, hogy sajnos a legnagyobb óvszercégek gyakorlatilag csak egyetlen méretet forgalmaznak.
Döbbenten tapasztaltam, hogy az XL-es épp hogy csak pár miliméterrel nagyobb a „normálnál”.
(És itt kiemelném, hogy minden farokméret normális. Az a normális, hogy ennyiféle méret létezik. Ugyanúgy, ahogy az alacsony és magas férfi is normális.)

A nagyobb drogériákban sajnos csak ezeket a sablonméreteket árulják, és sok dobozon még csak meg sem lehet találni a méret megjelölését.

Küldetésemmé vált, hogy megismertessem a magyarokkal, hogy nem mindegy, milyen méretet választanak!
Ahogy egy S-es, vagy XL-es méretű férfira nem jó az M-es póló, úgy van ez a kotongumival is – és ha valami annyira kényelmetlen, mint a rossz méretű felső, akkor nem csoda, ha sokan inkább fel sem veszik…

Érdemes meghallgatni Gáspárral készült beszélgetésem, és kérlek, adjátok tovább, hogy minél többekhez eljusson az információ!

Elszakadt óvszer Ébredő Szexualitás Blog Youtube videó

A videót a YouTube-on és a Facebookon is megtalálod.
Mivel 18+-os tartalom, a gyerekek védelme érdekében a két platform csak akkor engedi megtekinteni a felvételeket, ha bejelentkezel és hitelesíted az életkorod.
(Szerintem az adatok megadása teljesen biztonságos. Én is megcsináltam ezt a hitelesítést.) 

Igaz, fontos lenne, hogy már a kamaszok is tudjanak az óvszerméretekről, de sajnos, nem engedik ezek a rendszerek, hogy fiatalok számára is elérhetővé tegyem.

Természetesen a webshopomban megtaláljátok a My Size cég méretre szabott óvszereit. Érdemes kipróbálni, én nagyon szeretem őket!
Készítettek egy jópofa appot is, amivel a telefonod segítségével meghatározhatod a neked való méretet. 😀 (Számítógépen értelemszerűen nem működik.) Én egy vibrátorral teszteltem is a videón. 🙂

Csatlakozz a játékos kutatásomhoz is, amiben azt vizsgálom, milyen az átlagos farokkörméret (vastagság) Magyarországon.

Az anonim kérdőívet itt tudod kitölteni.


A My Size óvszert mindenféle méretben természetesen megtalálod a noiboldogsag.hu kínálatában is. Használd a polilili kuponkódot, hogy kedvezménnyel vásárolhass!


Ha szeretnéd pedig eloszlatni a bizonytalanságodat a méreteiddel kapcsolatosan, és szeretnéd önbizalommal telien, magabiztosan „viselni” a férfiasságod, akkor neked való a „Tényleg fontos a méret?” online kurzusom szakértői beszélgetésekkel és magánemberek történeteivel!

Tényleg fontos a méret online kurzus péniszméret témában Ébredő Szexualitás Blog