Fantáziáim nyalás közben

Amióta van szexuális életem, azóta nehézséget jelent az, hogy a jelenben maradjak. Össze-vissza elkalandoznak a gondolataim, leginkább valami teljesen oda nem vágó tájakra, pl. a bevásárlásra, elintéznivalókra, problémákra az anyóssal. Finom volt, amit a pasi csinált, mégis folyamatosan elvesztettem a fókuszt, mígnem találtam erre egy ellenszert: a fantáziálást. Szerintem ez egy jó első lépés afelé, hogy majd tényleg teljes egészében a jelenben tudjak lenni. Mert bár még mindig nem csak az érzésre fókuszálok, de legalább már odavágóak és izgatóak a gondolataim.

Ádám farkával indult az egész. Miközben Árpi nyalt, elképzeltem Ádám isteni farkát. Ott térdelt felettem, s én nyaltam, szopogattam, ízlelgettem, s élveztem, ahogy egyszerre két gyönyörforrás ér: éreztem, ahogy Árpi csodát tesz a nyelvével, s közben Ádám isteni íze is elbódított. Aztán jött a következő élmény, s néhány hét után áttértem Petire. Árpi nyalt, én pedig elképzeltem, ahogy Peti farka is bennem van. Jót mosolyogtam rajta, mert bár tudtam, hogy ez képtelenség, abban a pózban sehogyan sem férne oda a farka, de a kisördög leintette a kisangyalt a vállamon: „Nem tökmindegy? Ezt most úgyis csak elképzeli!”. Mintha teljesen valóságos lett volna a fantáziám, úgy éreztem, hogy bennem van, kitölt a farka. Lüktetett a hüvelyem, elkezdtem összeszorítani, s magamat is megleptem, hogy ilyenre képes vagyok.

Úgy döntöttem, ez nem bűn, hanem örömteli dolog. Árpinak is elmeséltem, s ő is támogatott:
– Csináld csak, Bébi! Mesélj, mikre gondoltál még!

Néha lányok jönnek: Anna, vagy Barbi punciját nyalom. Ma szembefordultunk egymással, fejjel lefelé, s egymás mellét szopogattuk, miközben az ő punciját is nyalta valaki. Vagy dugta. Hol ez, hol az. Dávid pedig mindezalatt felettünk állt és gyönyörködött bennünk. Nézte a kavalkádot, a puncim pedig egyre jobban életre kelt, lüktetett, s érdekes mód bár teljesen máshol jártak a gondolataim, mégis jobban tudtam fókuszálni arra, amit Árpi varázsol a nyelvével és az ajkaival, mint korábban. Odaszorítottam a hüvelybemenetemet az állához, nyomkodtam a szeméremajkaimat a borostájához, s elvesztem…