AZ egész Hoppál Borival kezdődött

Az egész Hoppál Borival kezdődött…

Valószínűleg sosem született volna meg az Ébredő Szexualitás Blog, ha nincs Hoppál Bori.

Ő volt az, aki elültette a bogarat a fülembe, hogy kezdjek el írni azokról a fantasztikus változásokról, amik végbementek bennem a szexhez való viszonyom terén.

Ő volt az a segítő, akivel először el tudtam kezdeni dolgozni a problémáimon ezen a téren.
Akkoriban voltam pár előadásán (is) Hoppál Borinak, és azóta arról álmodtam, hogy elhozom ezeket a programokat az engem követőknek is. Minden, amit ott hallottam, nagyon sokat változtatott a szexhez és a saját testemhez való hozzáállásomon. 

Tőle hallottam először arról, mennyiféle punci létezik, és láttam képeket arról, milyen gyönyörűen tudnak fodrozódni a szeméremajkak ezen a millió arcú nemi szerven.

Kép forrása itt.

Ő mesélt nekem arról is, hogy a tulipán mit szimbolizál a népművészetben.
Ez engem nagyon megnyugtatott engem, hisz ez egyfatja extra zöld lámpát adott a szexnek az „őseimtől”, akik nagyon is tudatosan használták ezt a motívumot teljesen hétköznapi helyeken. Sőt, mielőtt nála jártam volna, nem tudtam, hogy létezik olyan, hogy női ejakuláció.

Emlékszem, teljesen lenyűgözött, hogy egy intelligens, felnőtt, érett, kedves, szelíd nő kiállt elénk, és legalább 30-40-en hallgattuk, ahogy szemrebbenés nélkül beszélt órákon át a punciról.

Ez volt az a pont, amikor rádöbbentem, hogy én addig mindig lehalkítottam a hangom, amikor a nemi szervemről, vagy a szexről beszéltem, és az előadás hatására eldöntöttem: ezt többé nem teszem.

Ugyanolyan hangerővel fogok beszélni a puncimról is, mint a könyökömről, és nem fogok szégyent érezni, mert ez a testrész is ugyanúgy megérdemli az elfogadást! 

Nagyon-nagyon sokat köszönhetek Hoppál Borinak az önismereti utamon is. Sok kő gördülhetett le általa a szívemről.

Szeretek vele lenni, szeretem őt hallgatni, és alig vártam, hogy újra megtehessem ezt a cicikről tartott online előadásán!
Évek óta álmodoztam arról, hogy Veled is megosztom majd ezt a csodát. És most itt van!

🍒 Mellbeszélgetés – cicikről keblekről kendőzetlenül!

Mell és a jó szex előadás Hoppál Bori Ébredő Szexualitás Blog