Laci még sosem érzett ennyire befogadónak, mesélte a szeretkezést követően. “Egyre szabadabbnak érezlek!” – bíztatott. Nagyon meglepődtem a kijelentésén, mivel az együttlét alatt végig a hüvelyemben érzett mély fájdalommal voltam elfoglalva. De mégsem voltam annyira meglepve, mert ez egy olyan fájdalom volt, amit szerettem.

Létezik jó fájdalom a szexben, és most nem a szado-mazochizmusról beszélek. (Arról majd legközelebb írok újra.) Igyekszem érthetően elmagyarázni a megélésem, amit egyelőre elég nehezen öltök szavakba. Biztos ismered az izomgörcsöket, amiket egy kellemes masszázs során fel tudnak oldani. Nem tudom pontosan, hogy működik ez az intim-masszázsterápiában, de Csörgits Kinga a közös terápiánk során ilyen fájó, lüktető pontokat keresett a testemben, először a hasam területén, majd a hüvelyemben. Bennem ez úgy csapódott le (és lehet, hogy nem korrekt a megfogalmazásom), hogy ezek olyan pontok, ahol az elakadásaim összegyűltek. Ha kimasszírozza ezeket a “görcsöket”, az a lelki folyamatokra is jó hatással lehet.

Én speciel hiszek abban, hogy a lelki problémák, a stressz betegségek formájában is testet ölthetnek. Hiszek abban, hogy az évek óta tartó gyomorproblémáim, vagy a fejfájásom nem gyógyszeres beavatkozással oldahtók meg végérvényesen, hanem önismerettel. Rövid távon persze ezek segíthet az orvostudomány, de hosszú távon nálam nem nyújtot megoldást egyik orvos segítsége sem. Az önismereti csoportok, vagy a testi megélések annál inkább. 

intim_joni_masszazs_terapia.jpg Fotó: nnoeki @ Pixabay

Az, hogy ez a masszázs segíteni fog-e, nem tudom. Kiderül majd. De az tény, hogy mióta Kingához járok, sok kő legördült a szívemről, aminek köszönhetően tényleg szabadabb lettem az ágyban, ahogy Laci is mondta. (Ezekről majd még mesélek később.)

Szóval én most nagy lelkesedéssel és reményekkel teli vetettem bele magam ebbe a masszázs-terápiába, amit nem egy édes intim-masszázsnak kell elképzelni, amiről Ildikó mesélt a videójában. Ha valamihez hasonlítani akarjuk, akkor már inkább ez egy gyógy-masszázs. Egy ilyesmi üveg-dildóval masszírozza a fájdalompontokat, miközben az én dolgom az, hogy figyeljek a légzésemre. 

Amikor Lacival szeretkeztünk, azt éreztem, a farkával eltalát egy ugyanilyen pontot. Lehet, hogy tévedek, persze. Minden döfés fájt, ugyanazon a ponton. De közben pedig végig tág voltam és nedves. Valamiért biztos voltam benne, hogy ez egy jótékony fájdalom, ami a gyógyuláshoz vezet. Nem gyönyört éreztem, hanem valami egészen mást. Valami mély kapcsolódást…

A végén legszívsebben elbőgtem volna magam, de nem akartam frászt hozni Lacira, ezért inább megvártam, amíg kijön az orgazmust követő édes állapotból, és inkább utána kezdtem beavatni abba, mi zajlott le bennem. És ez az édes férfi megértette, amiről hebegtem-habogtam, és azt mondta, ez jó dolog.
Ha legközelebb úgy érzed, sírnod kell, engedd ki nyugodtan, most már, hogy tudom, ez egy gyógyulási folyamat része, nem fogok megijedni. – mondta, és én el sem tudom mondani, mennyire imádtam ezért!

Felkavart ez a szeretkezés. Nem tudtam szavakba önteni, pontosan mit, de éreztem, hogy megkavarodott valami a lelkemben. Aztán a következő együttlét már kevésbé fájt, majd még kevésbé… Közben egyre jobban kívántam őt és bár bizonytalankodva, de az orgazmusaim is előbújtak. De még az orgazmusok inkább felkavaróak voltak. Azóta az álmaim is zavarosak, zaklatottan alszom, de nem bánom. Kíváncsian és türelemmel várom a fejleményeket, mi fog kisülni ebből a folyamatból.