Meg tudom rontani?

Annak ellenére, hogy milyen durva múlttal rendelkezik, volt egy olyan érzésem, hogy szexuálisan teljesen tapasztalatlan. Jay, a fekete graffity-s a gettóból belepirult, ha rámosolyogtam, s alig tudtam kivárni, hogy megcsókoljon.

Olyan félénk volt a kisugárzása, hogy bár alig vártam, hogy beleharapjak, s huncutságokat súgjak a fülébe, esetleg cicit villantsak neki egy óvatlan pillanatban, nem mertem megtenni. Bár szinte mindenkivel a szexről és a blogomról beszélek, vele nem tettem. A kisugárzása nem engedte.

Mosolyogva meséltem Ákosnak, hogy szerintem meg fogom rontani. Nem hitt nekem.
– Kizárt, hogy ezt az egyetemista srácot még meg lehet rontani! – kötötte az ebet a karóhoz.
– Jó, lehet, hogy nem… Talán még a gruppenszex-szel lehetne… – próbálkoztam.
– Á, szerintem azon is túl van már.

De nem volt igaza. Bár kemény csávó még keményebb baráti körrel, összesen kb. 5 csajjal volt eddig és mikor oda jutottunk, hogy már nagyon akartam, hogy kinyaljon, kiderült, hogy még sosem csinált ilyet!

– Hohó, Lilikém! Most itt a lehetőség, hogy te taníts egy fiatal csávót! – mosolygott a kisördög a vállamon a tenyereit dörzsölgetve.
– Hú… Igen… – bizonytalankodtam.
– Most mit izélsz, hisz álmodoztál róla, hogy egyszer te legyél a nyeregben!
– Igen. Azt hiszem, itt az idő. Ez egy jó teszt arra, hogy állok a szexuális fejlődésemben! Bátor leszek.

Jay bizonytalankodott.
– Még sosem csináltam ilyet…
– És szeretnéd megpróbálni? Én nagyon vágyom rá, de csak akkor, ha szívesen kóstolsz belém, s például nem érzed gusztustalannak a gondolatot. – bátorítottam.
– Nem érzem gusztustalannak. De akkor mutasd meg, hogy csináljam!
– Hú… – és elhallgattam. De aztán így szólt az a bölcs kisördög:
– Igen, tudom, hogy régen nem tudtad volna ezt szavakba önteni, hisz fogalmad sem volt róla, hogy mi az, amit tényleg szeretsz, de most már tudod! Mindketten tudjuk, hogy tudod. Úgyhogy ne izgulj, csak mondd meg neki!
– Oké. Gyere, add ide az ajkaidat, s megmutatom rajtuk, hogy csókold a puncim. Ne, most ne csókolj vissza, csak figyelj, mit csinálok! Látod?

Izgult. Letérdelt a combjaim közé, s párszor belenyalt viszonylag gyorsan, majd bizonytalankodva felnézett:
– Így jó?
– Mmmm… Igen! Csináld még! – bátorítottam. Ígéretesnek bizonyult, bár túl gyorsan csinálta.
Csakhogy túlságosan izgult. Még egyszer belenyalt, majd így szólt:
– Most már szeretnélek újra megdugni.
Belül sóhajtottam egyet, de akkor eszembe jutott a csodafegyver: majd én leszopom, hogy motiváltabb legyen. És akkor kiderült a számomra teljesen hihetetlen: még sosem szopták le! Én pedig legnagyobb meglepetésemre elővettem a leghuncutabb mosolyom és élvezettel (!!!) láttam neki a nyalogatásának. Ő elovladt, én pedig belül reménytelien vigyorogtam: szerintem legközelebb már lelkesebb és bátrabb lesz…

boy-946213_640.jpg

A kép forrása itt.