Mennyi szex elég?

Lefekvés előtt 3 órán át szeretkeztünk, már-már eszméletvesztésig. Már egy ponton azt éreztem, tökéletesen kifogytam az energiából, de aztán, mikor Laci unszolására újabb körnek álltunk neki, újra akartam én is. Valahol voltak tartalék energiák még. Hajnali fél ötkor aztán újra felébresztett, hogy ismét szeretne megdugni…

Laci 2 éve nem volt nővel, még csak nem is maszturbált. Most felpiszkáltam a szunnyadó oroszlánt.

Egyre jobban vágyik rám, s ez fordítva is igaz. Már észrevettem, hogy minél többet dugnak, annál többet akarok.

Most még mindig van bennem valami, ami miatt mikor megkérdezi, szeretném-e folytatni, azt mondom, nem. Aztán mikor újra belevágunk, újra akarom.

Miután elköszöntünk, egy egész napig lüktetett a puncim. Akárhányszor rá gondoltam, beindultam. Kívántam őt és bárki mást is. Csak fasz legyen. De továbbra sem nyúltam magamhoz. Inkább csak elábrándoztam, s élveztem a puncim összehúzódásait.

Sokszor még mindig nem vagyok tudatában annak, hogy vágyom a szexre: csak akkor derül ki, mikor már belevágtunk. De alakul. Már én kérem, hogy töltsük együtt az éjszakát, s előre lüktet a hüvelyem a gondolatra. Ha már tudni fogom, mikor akarom, akkor tudok majd válaszolni arra a kérdésre is, mennyi az elég nekem.

Per pillanat a nulla és a rengeteg is megállja a helyét. Minél régebben volt az utolsó aktus, annál kevésbé vágyom rá. Jól megvagyok nélküle is. Ha viszont egy órája fejeztük be, a puncim még mindig újabb behatolást követel. Minél többet eszik, annál éhesebb.

A kép forrása itt.