Mikor szex közben nem a szexre gondolok

Felkaptam a fejem egy blogbejegyzésre, s nagyon megörültem: „De jó, itt végre megmondják a tutit!” Sajnos nem így lett, viszont izgalmas kérdéseket dobott be.

Bizony velem nagyon is előfordult, hogy szex közben nem a szexre gondoltam. Ehelyett inkább minden másra. És leginkább mindig. Tökéletesen tudatában voltam annak, mi történik bennem: elkalandozik a figyelmem, mindenhol járok, csak ott nem, ahol vagyok: e-maileket válaszolok meg, bevásárlólistát tervezek, múltbeli eseményeket élek át, vagy jövőbeli dolgok miatt aggódom. Mindeközben az én testem ott van egyedül, azazhogy a pasival ugyan, de gazdátlanul. Nincs benne senki. Gondolhatjátok, mennyire élvezem így a szexet. Segítek: semennyire.

Ilyen esetekben teljesen érzéketlen vagyok. Mintha minden receptorom bezárt volna. Olyan, mint a fogorvosnál: érzem, hogy matat a számban, de nem fáj. Itt is érezem, hogy van valami a puncimban, de nem élvezem.

Amikor erre ráeszméltem, elkezdtem utálni is magam érte. Haragudtam magamra, hogy nem vagyok képes ott lenni, amikor szegény pasi hogy igyekszik. Nyal lelkesen, én meg ott sem vagyok. Nem értékelem. Nem tisztelem, nem becsülöm meg. Ostoroztam magam, ami szintén nem fokozta a szexualitást. (Tudom, van az az ostor, ami fokozza…)

Fogalmam sem volt, hogyan tudnék ebből kilépni. Pedig bizony, nagyon akartam és nagyon igyekeztem.

Még most sem tudom, mi a megoldás. Egy dolgot találtam: ha valami szokatlan történik, valami extra inger ér. Az első ilyen élmény volt, mikor úgy kezdett el játszani velem a pasi, hogy én épp telefonáltam. Emellett már nem volt kapacitásom arra, hogy még el is kalandozzak, s hirtelen elkezdtem élvezni. Én lepődtem meg a legjobban, hogy ez történik velem, hogy erre képes vagyok.

Mostani pasinak is talán az a titka, hogy (számomra) szokatlan viselkedésével kizökkentett. Belerántott a jelenbe. Morgott, lihegett: hallható volt a jelenléte és az élvezete. Beszél hozzám és engem is megtanított beszélni.

Pillanatnyilag ez az egyetlen módszer, amit tudatosan alkalmazni tudok, ha elkalandoznék: elkezdek beszélni, szexi, mocskos dolgokat mondani. Remélem, még találok (javasoltok) másokat is.

Van még, aki így volt ezzel, mint én?

4497123711_2d8736521d_z.jpg

Fotó:  ethanhickerson @ FlickR