Mikor leszek jó az ágyban?

Sokat gondolkodtam, mikor jön el az a pont, amikor az „Ébredő szexualitás” címet le kell váltanom. Vajon érezni fogom, hogy „most megérkeztem”? Hogy „most már megy”? Van olyan, hogy most már „profinak” érzem magam?

Mostanra kezdem azt érezni, hogy a nyeregben vagyok. Ahogy lecsaptam Jay-re, huncutul elkezdtem rágcsálni a vállát, ráültem, ravaszul mosolyogtam és kacsingattam rá, miközben leszoptam, az már igen magas fokú önbizalmat mutat. Elégedett voltam magammal. Tudom, hogy ügyes voltam.

Vezettem őt, kértem, mit tegyen, tanítottam. Megőrjítettem, huncutságokat műveltem titokban nyilvános helyeken, s közben nem féltem a következményektől. És nem rezdültem össze, mikor becsukódott mögöttünk a hálószobaajtó, hanem bátran néztem előre az új élményekre. Nem estem pánikba a fasz látványára.

Határvonalnak éreztem azt is, amikor már el tudok élvezni behatolástól, sőt mikor egyszerre van orgazmusunk. Most már ez is alakul. Az elmúlt két alkalommal eljutottam a csúcsra dugás közben: igaz, még jóval előbb, mint a pasi. Nem volt átütő, eget rengető orgazmus, de már valami volt. Tanulom. Kezdek eljutni oda.

Amit még várok: hogy elég bátor legyek a szerepjátékokhoz, vagy egy szép strip tease-hez.
Vajon, mikor fogom azt érezni, hogy itt a „happy end” ennek a történetnek a végén? Segítsetek, ti hova tennétek a határvonalat?