Kicsikém, avagy mit kezdjünk a kis pénisszel

Amikor megláttam, mekkora a szerszáma, elszomorodtam. Ilyen kicsit még nem láttam. Na nem volt ez mikropénisz, de azért jóval kisebb volt, mint amivel valaha találkoztam.

Miért szomorodtam el? Jó kérdés, hisz akkoriban még semmilyen mérettel nem volt nagy sikerélményem, egyik partneremmel sem tudtam igazán élvezni a behatolást. Inkább arra gyanakszom, hogy annyi szó esik a méretről és annyira idealizálva van a nagy méret (szerintem indokolatlanul), hogy végül belém is beleitta magát a gondolat: kicsi = béna, használhatatlan, gyenge, nem elég.

markus-spiske-457257-unsplash.jpg Fotó: Markus Spiske, Unsplash

Ezzel szemben a tapasztalatom más volt, mint amit a mesék ígértek.

  • • Pont ő volt az a férfi, aki igazán rendben volt a farkával. Szerette, tisztelte, tudta használni. Pont neki nem voltak komplexusai a farka miatt.
  • Sosem okozott fájdalmat a behatolás, bármikor be tudtam fogadni gond nélkül.
  • Csodálatos volt vele az anális szex. (Értett is hozzá, sosem hatolt belém elhamarkodottan.)

Persze nem állítom, hogy a kis farok a titka a könnyű szexnek. Voltak pozíciók, amikben semmit sem éreztem. A lovaglás különösen nem működött, de a misszionárius sem annyira. Ezzel szemben pl. a zárt lábú pozíciókat imádtam.

A kis farok-kompatibilis pozíciókról jó összefoglalást ad ez a videó:

 

Ami viszont igazán zavarba ejtett, az a következő volt: mit mondjak a farkáról? Imádta, ha dicsértem, ha szexi dolgokat mondtam menet közben. Node mit mondjak a méretéről? Ha azt mondom, nagy, hazudok. Viszont azt sosem mertem volna mondani neki, hogy kicsi, mert attól féltem, ennél nagyobb sértés egy férfit nem érhet. Persze utólag tudom, hogy mivel ő rendben volt a méretével, nem bántotta volna ez sem, de én mégis képtelen voltam rá. Pedig úgy szerettem volna „kis kedvesnek” becézni! Mert ez igenis számíthat kedveskedésnek is!

És hogy mi számít kicsinek? A hazai átlag 12-13 cm merevedéskor. A 10 cm kicsinek számíthat, a 7 cm alatti viszont már mikropénisz.

 Mit éreztek más nők, amikor kicsi farokkal találkoztak?

 „A kicsi péniszről nekem az jutott először eszembe, hogy mennyire relatív…

Háttér sztori: A legfantasztikusabb szexuális élményeim egy… hát finoman szólva is óriásfarkú pasassal voltak. Mikor először belém hatolt, az az érzésem volt, hogy na, ez tökéletesen illeszkedik! De ugye csak nem lehet egy egész életet csak a szexre alapozni, így annak a kapcsolatnak 2 év után vége lett. És én akkor azt hittem, hogy egy normális méretű pénisszel nekem már soha-soha nem lesz jó.

Aztán jött egy új szerelem, első ránézésre (főleg az előzőhöz képest) szomorúan apró mérettel. De egyébként minden más síkon passzoltunk, akartam, hogy működjön, adtam neki időt. És csodák csodája: a puncim egy idő után hozzáidomult, körülölelte őt. Akartam érezni, így éreztem is. Sokkal többet kényeztetett más módokon, vele volt pl. először „mellbimbó orgazmusom”. Szóval összességében fantasztikus volt a szex. Valószínűleg, ha túl nagy a különbség, ez már nem működik (Kama Sutra is ír erről, biztosan tudod, hogy 1 kategóriával kisebb vagy nagyobb méretű partnerhez még könnyen adaptálódik az ember). Viszont, vannak ugye kisméretű hölgyek, akikhez remekül illeszkednek a kisméretű férfiak 🙂

Már csak azt sajnálom, hogy erről nem annyira természetes beszélni, mint az egzisztenciáról, a magasságról, vagy a közös hobbikról… hogy hamukáznom kell, ha valaki megkérdezi, miért jártam / szakítottam egy adott pasassal, ha az a méreteinkről (is) szólt. 😀

De köszönöm, hogy épp ezen dolgozol! :*

Üdv: Fruzsina”

carrot-3118858_640.jpg • • • • • 

,,Az én tapasztalatom az, hogy egyáltalán nem zavart a kisebb mérete, mert mellé olyan szenvedélyes volt, hogy észre sem vettem, hogy ez probléma lehet. Bizonyos pózok viszont nem sikerültek, de hát akkor kitaláltunk mást. Szóval ez nem egy végítélet.”  (liliom6)

carrot-3118858_640.jpg • • • • • 

„Hát, bevallom, én egy „Kicsikével” élek már jó régóta. Néha zavar, néha nagyon zavar, de vannak megoldások.

Például egy extra méretű vibrátor, ha már az élő „kiszolgált” illetve egyéb megoldások. Nyalás, ujjazás, de nem mindig elég. Tény, erre mostanában jöttem rá intimkehely használat során, magasan van a méhszájam, így bőven lehetne hosszabb… Eddig is sejtettem, mert mindig az volt a baj, hogy szinte semmilyen pózban nem érte el a párom vesszeje azt a pontot, ahol már nagyon kellemes.

Nem minden ugyan a nagy méret, más szempontok is vannak egy pasinál, de néha nagyon-nagyon hiányzik egy méretesebb szerszám. Sajnos, ahhoz eddig nem volt (élőhöz) hozzáférésem. Néha vannak kétségeim mégis, hogy jól választottam-e, vagy jó ötlet volt-e megalkudni ezzel a mérettel, ha másra lenne igényem. Kb. 17 éve vagyunk együtt, 11 éve házasok, de néha nagyon kiakadok. Az utóbbi időben már ott tartok, inkább megoldom másképp…Türelmetlen vagyok, és egyszerűen nem esik jól.

Első partneremnek, meg azelőtt, a többi udvarlómnak is nagyobb volt, mégsem jött össze igazán velük a dolog. Volt, aki kerek perec megmondta, nem akar első befutó lenni, mert szerinte lesérülnék. Nem tudom, mi lett volna, mert sosem jutottam vele odáig, de néha már azt mondom, inkább ő lett volna az ideális, csak akkor még nem tudtuk. Nem csak ezért, másért is, néha hihetetlen nosztalgiát érzek azok után az idők után.

Császárral szültem, 38 évesen, így még elég feszes vagyok alul, de valahogy a hossz az, ami nagyon hiányzik. Valaki azt mondja, kis bohóc is tud nagy cirkuszt csinálni, de az is biztos, hogy mi nők sem vagyunk egyformák. Valakinek lehet, sokkal jobb egy kisebb, mert rövid a hüvelye. Más pendrive passzol hozzá. Egyelőre kitartok, de néha nagyon jólesne, ha összejönne egy igazi MrBig-el. 🙂  Nem akarom megcsalni a páromat, eddig nem tettem, de tartok néha tőle, egyszer betelik a pohár. Vagy, ha alkalmam lesz rá, akkor kipróbálok egy olyan igazi, méretes falloszt…” (MrsBig .) )

carrot-3118858_640.jpg • • • • • 

Készülök majd egy összeállítást készíteni a nagy farokról is. Ha van ilyen történeted, írd meg e-mailben! A tárgy legyen „Óriás”. Örömteli és csalódott, előremutató, vagy kétségbeesett történeteket is küldhettek, amikből néhányat csokorba szedve készítenék egy cikket. Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden írás nem tud majd bekerülni. Ne feledd el megírni, milyen néven szeretnél szerepelni az írásoddal (lehet álnév természetesen)!

Kék répás fotó: matthiasboeckl @Pixabay


Érdekel, mekkora a péniszed a többiekhez képest? Derítsd ki! Nézd meg a kutatásom eredményeit!

Péniszméretek kutatás