Most akkor vonzanak a lányok, vagy nem?

Mindig is kerestem a választ arra, hogy biszexuális vagyok-e, vágytam arra, hogy egyszer kipróbálhassam, milyen nővel. Sok lánnyal csókolóztam kamaszkorom óta, néhány pasi is megirigyelné a számukat, de csak 1-2 volt, akire izgalommal gondoltam vissza, akitől szerettem volna többet is. Csakhogy nekem nem volt bátorságom, s ők sem léptek. Volt olyan helyzet, amit éveken át bántam, hogy nem léptem meg. Valahol hittem, hogy ha kezdeményezek, lehetett volna több is.

Az elmúlt évben több nővel is lett szexuális kapcsolatom, ahogy azokról meséltem is. A sztorik vége az lett, hogy kezdtem erősen azt érezni, nincs nekem erre szükségem. Kipróbáltam és kiderült: nekem nem valók a csajok. De talán nem így van. Végül is pasikból sem jön be mindenki! Sőt! Miért várom el magamtól, hogy minden csaj izgasson, akivel smároltam már?

Emlékszem egy tavaly nyár-végi kalandra. Üvegeztünk, ahol az volt a fő poén, hogy a poliamor Lili csókolózzon mindenkivel. Így csókolóztam Annával is, aki egy igazán klassz, vonzó nő. A csók számomra mégis inkább olyan „mechanikus” volt. Úgy értem, nem merültem el benne, nem úsztam vele, csak csináltam, ahogy kell. Majd utána jött a „Felelsz vagy mersz” játék felelős része is, ahol a következő kérdést kaptam:
– Izgatott a csók Annával?
Zavarba jöttem, mert a válaszom nem volt, de ezt nem mertem Anna szemébe mondani. Pedig hát ez hol minősíti őt?

Új Lili van születőben, aki jobban figyel magára, s tiszteletben tartja a saját igényeit. Többek között kerüli azokat a helyzeteket, amikor olyanokkal „kell” smárolni, akikkel tudja, hogy nem szeret smárolni. Csak azért, mert mások is azt csinálják, vagy mert valaki kezdeményez, nekem nem kell belemennem a játékba! Emellett egyre jobban megtanulom elengedni magam és kioldani a szexualitásomat lebilincselő szíjakat, s így majd az is menni fog, hogy ha olyan lánnyal kavarodok össze, aki viszont tényleg vonz, akkor meg is tudjam majd engedni magamnak, hogy élvezzem!

A kép forrása itt.