Most már szeretem a péniszét

Volt az az időszak, amikor el nem tudtam képzelni, mi tetszik a férfiaknak a puncin: miért tartják szépnek és hogy lehetséges, hogy ízlik nekik… De volt valami, amit még nehezebben vallottam be: hogy a pénisszel is ugyanígy voltam. Nem láttam szépnek, nem vonzott, hogy megérintsem és nem kívántam, hogy bárcsak a számba vehetném. (Nem is értettem sosem azokat a lányokat, akik csak úgy lepippantottak egy srácot a szórakozóhely mosdójában.) 

Nem mertem bevallani sokszor még magamnak sem, hogy nem tartom sem vonzónak, sem szépnek a párom falloszát. Persze sokszor volt, hogy szerettem, ahogy kényeztetett (főleg, ahogy haladtunk előre és egyre jobban nyílt ki a szexualitásom), de tetszeni sehogy sem tudott az a virsli (szafaládé).

Tényleg, ez a legrettenetesebb, amikor a saját pasim farka nem tud tetszeni. Engem legalább is olyankor őrült bűntudat tud gyötörni. Hálátlannak érzem magam és rossz partnernek tartom magam. Képtelen vagyok ezt megbocsátani magamnak.

szep_penisz.jpg Fotó: derneuemann @ Pixabay

Ahogy azonban telt az idő, végre találkoztam olyan hímvesszőkkel is, amiket már tudtam őszintén szeretni. Szívesen érintettem, szopogattam és (!) nézegettem.

Lacival is így vagyok. Csodálom a falloszát. Szépséges és tökéletes az alakja, a mérete. És amit még nagyon szeretek a testén, az a válla. Teljesen odavagyok rajta a szeplőkért.

Te a párod melyik testrészét szereted a legjobban? Mondd el neki!

monogamy_tarsasjatek_1.jpg Saját fotó

A bejegyészt ez a társas inspirálta. Tudom, ironikus a címe: Monogamy. Viccelődjetek csak nyugodtan, de szerintem kis kreativitással nem csak ketten lehet vele játszani!

Imádom a benne levő kérdéseket. Én alternatív mód úgy játszanám, hogy esténként, lefekvés előtt előhúznék egy-egy kártyát, és átbeszélném a párommal (vagy annak megfelelően cselekednék). Szerintem ez is segíthet megtartani a tüzet és a meghittséget a párkapcsolatban. Meg is kérdezem majd erről Ildikót a jövő heti előadásán (Tűz a hosszú távú kapcsolatban). 


Érdekel, mekkora a péniszed a többiekhez képest? Derítsd ki! Nézd meg a kutatásom eredményeit!

Péniszméretek kutatás