Szabadítsuk fel a műpuncikat! (Játékszer-teszt)

Szegény műpuncik szerintem jogtalanul alulértékeltek. Az már nagyon sokak által elfogadott, hogy egy nő műfarokkal kényeztesse magát, sőt, akár párkapcsolatban is sokan bevetik ezt, de ha egy férfi teszi ugyanezt, az már „ciki”. Pedig mégis miért más egy női testrészt imitáló tárggyal maszturbálni, mint ennek a férfi verziójával?

Valamiért sokkal „cikibbnek” számít, ha egy férfi nem tud magának nőt (puncit) szerezni, mint fordítva. Pedig ez butaság.

Aki szívesen önkielégítene egy ilyen játékszerrel, az tegye bátran. Miért ne? Kinek árt ezzel?

Nem valószínű, hogy emiatt kevésbé fog csajozni. De ha meg így van, akkor sincs semmi. Szíve joga, hogy így legyen. Sokan vannak, akik magukkal jobban szeretnek szexelni, mint partnerrel, és ez is tök oké.

Álljon hát itt a legújabb videó, amiben egy műpuncit mutatok be. Amit egyébként imádtam. Ha pasi lennék, lenne ilyenem. Jó, most is van, csak nem tudom használni, csak simogatni, paskolgatni, amit szívesen teszek, és mesélek is róla a videón. 🙂

műpunci teszt PoliLili Ébredő Szexualitás

Ha úgy érzed, szívesen döntenéd meg a maszturbálás körüli tabuidat (is), várlak szeretettel önismereti csoportjaimban! Már nem egyszer előfordult, hogy rettentő izgalmas beszélgetések kerekedtek ki az önkielégítés témája körül is: ki hogy szokta, hogy lehet mindezt felturbózni, és hogyan adhat hozzá egy párkapcsolathoz, ha önmagunkat is kényeztetjük időről-időre.