Nagy félelem leküzdése Polilili

Szintlépés a maszturbálásban és egy nagy félelem leküzdése

Azt mondják, az idei év a többség számára nagyon nehéz. Nekem is elképesztő kemény dolgokat kellett feldolgoznom. Volt, amiről nem meséltem nektek, de arra talán emlékeztek, amikor kaptam egy e-mailt, hogy a YouTube bezárta a csatornámat… amit aztán vissza is kaptam 7 nappal később, ki tudja, miért. De emellett nagyon sok magánéleti nehézségem is adódott.

A múlt héten viszont elgondolkodtam: talán nem is olyan rossz ez a 2020-as év. 7 nap alatt ugyanis két hihetetlen szintlépés is történt az életemben!

Az autóvezetés mindig is pánik-zóna volt számomra. Hiába volt jogosítványom már 2004 óta, el se tudtam képzelni, hogy valaha képes leszek arra, hogy egyedül szeljem az utakat. A nyáron viszont eltökéltem: idén leszámolok ezzel a félelmemmel, ami évek óta szorongatja a torkomat. Adtam magamnak egy határidőt is hozzá: a születésnapomig veszek magamnak egy kocsit, és képzeljétek, bár az utolsó pillanatig halogattam, végül SIKERÜLT!

Most itt áll ez a fehér csoda az udvarban, és már több órát gyakoroltam is vele. És bár még izgulok, annyira, hogy rendesen elfáradnak az izmaim a gyakorlás végére, de elképesztő büszke vagyok arra, hogy szembe néztem ezzel a félelmemmel!

Kívánom, hogy nektek is sikerüljön idén leszámolni valami hasonlóval!

PoliLili nagy félelem leküzdése

A másik szintlépés már szex-témájú.

Sokat meséltem már, hogy a Találd meg a gyönyöröd programom keretében idén eltökéltem, hogy megtanulom leküzdeni a szexszel kapcsolatos korlátozó hiedelmeimet, amik annak az útjában állnak, hogy valóban felszabadultan tudjam élvezni a szexet. Január óta foglalkozom intenzíven azzal, hogy sokkal nyitottabbá tudjak válni a gyönyörre, amiben az elmúlt héten elképesztő sikert könyvelhettem el magamnak.

Az egyik dildómmal játszottam itthon (erről majd a következő videóban mesélek), és sokkal, de sokkal jobban tudtam élvezni a masztit, mint valaha! Szenvedélyesen szeretkeztem valakivel képzeletben! Fantasztikus volt! A részleteket viszont csak a Találd meg a gyönyöröd programban mesélem majd el. 😉

És hát, ahogy említettem, közeleg a szülinapom: szeptember 29.

Ezen a héten sok-sok énidővel szeretném megajándékozni magam (az autón túl). Ha esetleg ti is szívesen kedveskednétek nekem valamivel, a legnagyobb örömet azzal szerezhetitek nekem, ha csatlakoztok valamelyik online programomhoz, vagy ajánljátok őket olyanoknak, akiknek úgy gondoljátok, ez segíthet. Az hogy segíthetek, sokkal többet jelent számomra bármilyen ajándéknál.

Sőt, ha már énidő, talán a dildóim is előkerülnek újra a héten. 😉