Megfelelő óvszer méret kiválasztása Ébredő Szexualitás Blog

Nagyon is számít! – a megfelelő óvszer méret kiválasztása

Az óvszer méret kiválasztása bonyolultabb ügy, mint sokan gondolnák.

Sok férfi vágyik a pornó által kreált ideák miatt méretesebb farokra, pedig azoknak, akiknek meglehetősen nagy a pénisze nem könnyű a dolguk.
És nem csak azért, mert minél vastagabb a hímvessző, annál nehezebb a behatolás, hanem azért is, mert ezek a férfiak az óvszerrel is sokat bajlódnak.

Mostanra állt össze bennem miért volt az, hogy több partnerem is sokat szenvedett a gumival. Akkor nem értettem még, miért.
Őszintén szólva azt gondoltam, hogy kicsit hisztisek. Vagy a gumik ilyen szörnyűek.

Tisztán emlékszem egy konfliktusra, amikor a régóta vágyott első szeretkezéskor az új partnerem be akart hatolni gumi nélkül.
Mivel én mindenképpen szerettem volna védekezni, félve, de megkértem, hogy húzzon óvszert. Akkor még nagyon nehezen kommunikáltam és nem gondoltam, hogy nekem is lehet szavam ilyen helyzetekben, de összeszedtem a bátorságom, ő pedig a kérésemre felhúzta az óvszert

Azzal a lendülettel le is lankadt a merevedése.

Ott álltam a vágyott férfival, akiért nagyon odavoltam, egy kapcsolat elején, a várva várt szeretkezés küszöbén, és neki elmúlt az erekciója az óvszertől.

Borzasztó volt. Nem azért, mert ne bírtam volna ki behatolás nélkül, vagy mert ne tartanám férfinak a férfit erekció nélkül, hanem azért, mert aggódtam érte. Féltem, hogy ez neki borzasztó kellemetlen.
Aggódtam érte, hogy mi lesz, ha kudarcélmény éri és ez tartós problémákat okoz. És mindeközben attól is féltem, hogy mi lesz velem, ha ő nem képes gumit használni, mert mindig lelankad tőle.

Egy darabig még próbálkoztunk, hátha sikerül felállítani, majd feladtuk. Lehúztuk a kotont, és anélkül folytattuk. Én pedig haragudtam rá is, meg magamra is, mert nem ezt akartam. Sőt, még a szégyen is belépett, amiért nem jártam el felelősen.

Így indult a kapcsolatunk. Onnantól talán soha nem került elő vele a gumi.

Ennek a férfinak viszonylag vastag szerszáma volt. Aztán egy következő partneremnek is, majd egy következőnek is.
Utólag tudtam meg, hogy valószínűleg mindhárman azért küszködtek annyit a gumival, mert egyszerűen nem volt jó rájuk a sztenderd méret, amit a drogériákban kapni.

Az ismert márkáknál szinte kizárólag 1 óvszer méret van forgalomban.

Olyan ez, mintha minden férfira M-es pulcsit akarnánk húzni. Felmegy, ha nagyon akarjuk (vagy lötyög), de felszabadultan nem tudnak benne mozogni azok, akiknek nem ez a mérete.
Ez legalább három partneremnek szörnyű élményeket okozott. Volt, akinek többször el is szakadt, de olyanról is hallottam már, akinek felsértette a hímtagját a túl szűk kondom.

Elképesztő felüdülés volt, amikor megismertem azt az óvszermárkát, ami figyelembe veszi a méreteket.

Ez a MySize.

MySize - az óvszer méret kiválasztása velük pofonegyszerű, hogy te és a párod megtalálhassátok a legkényelmesebb és biztonságosabb védelmet a szeretkezéseitekhez

És igen, ez itt a reklám helye, ugyanis mivel akkora minőségi változást hozott ez a termék a szexuális életembe, fontosnak tartom, hogy más hasonló „cipőben” járó olvasóimnak is a figyelmébe ajánljam:

tájékozódjon a méreteiről és vásároljon
olyan gumióvszert, ami valóban neki való.

A MySize nekem nagyon bejött, ezért is kerestem meg őket személyesen egy együttműkődésre, melynek az alábbi videó lett az eredménye.
Ebben elmesélem azt is, hogyan határozhatod meg, milyen méret való neked vagy a partnerednek.


Természetesen az óvszert felkerült a noiboldogsag.hu kínálatába is. Használd a polilili kuponkódot, hogy kedvezménnyel vásárolhass.

Ébredő Szexualitás Blog és MySize együttműködés - hogy közelebb hozzam hozzád a megfelelő óvszer méret kiválasztása által az érzéki szeretkezéseket! Kérj termékmintát kipróbálásra személyes eseményeimen! Ne felejtsd el lemérni a szerszámod körméretét!


És mivel egy hatalmas doboz kotongumit kaptam a MySize-tól ajándékba (vagy 1000 darabot!), ha találkoznánk valamelyik élő programomon személyesen, ha szeretnéd, hozok neked tesztelésre ajándék óvszert. Csak tudd hozzá a méreted (vagy a partneredét! 🙂 )