jó szex orgazmus

Orgazmus gyorsan? – cél ez?

„Hogyan tudom a leghamarabb elélveztetni a barátnőmet?” – A fenti nézői kérdést kaptam, ami egyből elgondolkodtatott. Valóban ez a cél? Hogy a nőnek legyen orgazmusa gyorsan? Egyáltalán hogy van az, hogy a férfinak sokáig kell(ene) bírnia, a nő viszont élvezzen el mihamarabb?

Orgazmus gyorsan, és minél többször – ez maga a teljesítménykényszer

Nem gondolom, hogy az orgazmustól lesz jó a szex. Persze szuper, ha valaki csodálatos orgazmus(oka)t él át, de nem az elélvezéstől lesz jó a szex, pláne nem annak a gyorsaságától és mennyiségétől.

Van olyan orgazmus, ami nem is jó érzés. Nekem sokszor volt már ilyenem, és a programjaim részvevői közül is sokan beszámoltak ilyen élményről. És nem az a lényeg, hogy hányszor élveztem el, hanem, hogy milyen volt az együttlét összességében. Hogy kezdődött, milyen volt az előjáték, milyen volt maga a behatolásos szex (ha volt), az orgazmus (ha volt) és az utójáték (ha volt).

Fotó: Unsplash

Ez olyan, mint ha elvinnének egy drága étterembe, ahol isteni a desszert, de ha közben nem beszélgettünk jót, nem volt jó a hangulatunk, akkor jó volt a randi?

És különben is, mi az elvárás? Hány orgazmust kell egy nőnek produkálni ahhoz, hogy jónak számítson a szex?

Erről mesélek ebben a videóban részletesebben.

női orgazmus gyorsan Ébredő Szexualitás Blog YouTube

Nagyon sokat foglalkozom a Találd meg a gyönyöröd programomban azokkal a társadalmi elvárásokkal, amik akaratlanul is beették magukat a szexuális életembe. Például azzal, hogy nekem gyorsan el kell élveznem. Hogy orgazmust kell produkálnom a páromnak, mert így leszek jó partner és így érzi magát jó szeretőnek. Csakhogy a nagy teljesítmény-hajszolásban elveszik a gyönyör…


Ha te is szeretnéd több örömödet lelni a szexben, és szeretnéd, hogy ne nyomasszon végre az orgazmuskényszer, nagyon ajánlom ezt az online kurzusomat!