Punci selfie

Dávid szerint nekem van a legszebb puncim a világon, amit sajnos csak nagyon ritkán láthat, ezért rendszeresen kéri, küldjek róla fotót. Szeretem, ezért eleget tettem a kérésének, s ellőttem egy-két képet, majd meglepve tapasztaltam: élvezem.

A tükörben már nézegettem a puncim, de az csak meghatározott helyzetekben lehetséges. Azonban, mikor elkezdtem ezeket a képeket készíteni, s újra, meg újra beléjük botlottam a telefonomon, elcsodálkoztam: egyre jobban tetszett, amit láttam.

Sokféle képet készítettem az elmúlt hetek-hónapok alatt. Van, amin egy kis sivatagi dombságnak tűnik, ahogy csupasz puncim találkozik a combjaimmal. Van, ahol széttárom, van, ahol a tükörben látszódik. Készült kép alulról, felülről, oldalról, sötétben és szikrázó napsütésben, bugyiban és anélkül. Elkezdtem őket szerkesztgetni: megvágtam, filtereket tettem rá, játszottam rajta a színekkel és fényhatásokkal. Egyre jobban tetszett, amit látok. Igen, elkezdtem egyre szebbnek érezni a puncimat. Közelebb került hozzám. Büszkén „becéztem” és büszkén mutogattam.

Igen, egyre jobban megszeretem a puncim. Kezdem elhinni, tényleg szép.

A kép forrása itt.