Szex ruhában vagy anélkül?

Kellemes meglepetés ért, miután Tamás Kinga megtartotta előadását a tantrikus szexről a támogatói közösségem oldalán.

Egy néző ugyanis nagyon felemelő levelet írt arról, hogyan hatottak rá Kinga szavai és történetei.
A hölgy (álnéven Ivett) engedélyével megosztom most veled is az őszinte kitárulkozását:

Drága Lili!

Először is nagyon hálás vagyok a munkádért, hogy ilyen előadásokat szervezel. Az eddigieket is nagyon szerettem, de a tegnapi számomra egy nagy áttörés volt!!!

Amikor Kinga arról mesélt, hogy nem az a „normális” egy nőnek (vagy akár férfinak sem), hogy a semmiből letapizzák, hozzáérnek a legintimebb testrészeihez a derült égből, és ezt neki élvezni kellene… akkor felnevettem! Ez az! Végre! Hát nem vagyok akkor én a béna, vagy valami elromlott selejt! Ezek jutottak rögtön eszembe, mert feloldozás volt hallani ezeket a mondatokat.

Világéletemben imádtam, ha ruhában kezdtünk neki.

Körülbelül kamasz korom után a petting valahogy teljesen kiveszett a szexuális életemből… vagy csak akkor volt benne részem, ha új kapcsolatot kezdtünk valakivel… Emlékszem, hogy baromira izgatott, ahogy ott van a pasi és köztem az az egy vagy két réteg ruha, amin keresztül az érintése, meg ahogy én érintettem őt egyre jobban felhúzott. Olyan szinten lázba tudott ez hozni…

Aztán most, hogy a férjemmel már 8 éve vagyunk együtt, hiába szeretjük egymást, valahogy a szexben sokszor azt éltem meg, hogy befeszülök, ha hozzá ér a meztelen bőrömhöz, sokszor mindegy, hogy hol. Kitaláltam egy ideje, hogy mi lenne, ha nem venné le rólam a ruhát, amikor szeretkezünk (vagy afelé tartunk), hanem azon keresztül érintene, és ott, ahol jól esik, főleg elkerülve a mellbimbókat és a konkrétan az ajkakat, csiklót… És láss csodát! Végre, újra elkezdtem érezni azokat az áramütésszerű cikázásokat a testemben, a hüvelyemben, meg mindenhol, amiket annó petting közben! Imádtam ezt az érzést, de valahol szégyelltem magam, hogy én erre izgulok…

És ahogy hallgattam tegnap Kingát, a helyére kattant bennem ez az egész! Az fogalmazódott meg bennem az előadás alatt is már, hogy teljesen normális vagyok, érzékeny az érintésre, és igen, ha idő előtt érint meg a párom valahol, ami az izgalmi szintemnek megfelelően nem oké, akkor normális, hogy bezárulok és feszüléssel reagálok.

Őszintén, amennyire szégyelltem magam a szex ruhában téma miatt, most annyira vagyok büszke arra, hogy rájöttem, hogy nekem hogy jó! Kitaláltam egy saját megoldást a kapcsolatunkban felmerült helyzetre!

Nekem a szex ruhában azt az érzést adja, hogy védve vagyok.

Biztonságos távolságban vagyok a partneremtől, és így tényleg át tudom magam adni az érintésének maximálisan! Szeretem az erőteljes megmarkolást, vagy amikor magához szorít, de a bőrömet érintve ebbe mindig belefeszültem. Most meg szinte birkózunk egymással, és olyan jó érzés, amikor már annyira felhúztuk egymást, hogy magam dobom le a ruhát (vagy őt kérem meg rá), amikor készen állok rá! 🙂 És az még jobb érzés, hogy ezt az egészet tudom, hogy nem kell szégyellnem! Nagyon köszönöm!!!

Olyan, mintha a szex ruhában egy fokozatosságot vinne a szeretkezésbe, és segít ráhangolódnom az érintésre, és kinyílnom a magam ütemében.

Már fel is vetettem a férjemnek, hogy mi lenne, ha beszereznénk valami szexi dresszt, ami sejtelmes vagy áttetsző, és akkor ő gyönyörködhetne a látványban, én meg időt kapok ezzel a ráhangolódásomhoz… Na de ez a jövő zenéje. 🙂

Még egyszer köszönöm, hogy vagy/vagytok a vendégeiddel együtt, és további sok-sok sikert és örömöt kívánok neked a munkásságodban!

Ivett


Ha szeretnél Te is ilyen inspiráló és akár az életedet is megváltoztató előadásokon részt venni és extra tartalmakhoz jutni az Ébredő Szexualitás Blogtól, akkor csatlakozz ehhez a különleges támogatói közösséghez még ma!

Támogatói közösség Ébredő Szexualitás Blog Patreon