Szex a parketten

Alig vártam, hogy elvigyen táncolni, mert tudtam, hogy a vérében van a mozgás. És jók voltak a megérzéseim. De nem csak a szemet gyönyörködtette, ahogy ringatózott a zenére: közel húzott magához, egymáshoz dörgölőztünk és én elolvadtam.

Szerencsémre még bugyi sem volt rajtam, ami külön rátesz egy lapáttal arra, hogy felizguljak. Összedörzsölődtek a combjaim, miközben ringatott tovább. Elkapta a karjaimat, s a saját nyakába fonta őket, míg én megőrültem, hogy érinthessem annak ellenére, hogy teljesen szürreális volt a vékony dereka, a szőrtelen karja és a testszaga is fura volt. Abban a közelségben semmi sem számított.

Együtt ringatóztunk, s ahogy be-behajlítottam a térdeimet, úgy éreztem, mintha a farkába ülnék bele. Erős kezeibe fogta az oldalam, markolt, szorított. Fogdosott, de az intim testtájakat kerülte. Mégis kezdtek beremegni a lábaim, kezdtem elveszni. Egészen közel voltam ahhoz, hogy elélvezzek ott, a barátai szeme láttára a házibuliban, egy prűd országban…

Imádtam a táncot. Ragyogtam! Vágytam a testére, határozottan tudtam, hogy vele akarom tölteni az éjszakát és boldog voltam. Boldog, mert tudtam, hogy ez is egy bizonyíték arra, hogy egy újabb falat törtem át. Vágyom rá, hogy faljam a testét, akarom, hogy ő is falja az enyém, izzik a testem. Nem féltem, nem izgultam. Tudtam, hogyha nem jönne el a kielégülés, akkor is ez lenne eddigi életem egyik legszebb szexuális élménye.

A kép forrása itt.