A húszas éveim a reménytelen szerelmekről szóltak. Pasikról, akik megtetszettek, de nem akartak engem, amihez én futószalagon gyártottam a kifogásokat.

– Biztos csak félénk, nem mer kezdeményezni – gondoltam, s megtettem az első lépést. Kedves, semmitmondó választ kaptam vissza. Újra várakozni kezdtem, s mikor elvesztettem a türelmem, újra kerestem őt. Elhívtam bulizni, igyekeztem úgy intézni, hogy egy helyen legyek vele. Mindenhol őt kerestem, őt figyeltem, ami miatt teljes stresszben éltem. Nyilván ez látszott is rajtam, ami nem tett vonzóvá.

Visszautasítást sosem kaptam. Egyetlen pasi sem tette meg, hogy szólt volna: – Figyu, kislány, felesleges teperned! – Én pedig hónapokon át reménykedtem.

Morgok, vitatkozom. Panaszkodnak a pasik körülöttem, mennyire nehéz, hogy mindig nekik kell kezdeményezni, mire felháborodok:
– Jó vicc! Csakhogy nem hagyjátok, hogy a nő kezdeményezzen! Amint én tettem meg az első lépést, rögtön érdektelenné váltam. Kinyírtam a varázsom, nem voltam kihívás, nem kellett megküzdeni értem, elmaradt a vadászat.

A másik elmélet szerint ha nincs szex, abból nem lesz kapcsolat, bizonygatta megannyi férfi barátom, mire megint felcsattantam:
– Ja, persze! Ott voltak az egy éjszakás kalandjaim, amiket én nem akartam, hogy reggelre véget érjenek, de a pasit utána már nem érdekeltem. Biztos túl hamar odaadtam magam neki. Biztos túl könnyű préda voltam! – mondtam volna, de aztán észbe kaptam, s inkább ráharaptam a nyelvemre. Merthogy rádöbbentem: persze, volt szex, csakhogy mind hatalmas kudarccal, elutasításokkal, sírásokkal kísért volt. Teljesen zavaros voltam, semmi jót nem ígértem. Egyértelmű volt, hogy problémáim vannak, s hát ahhoz nagyon szerelmesnek (vagy vaknak, esetleg altruistának) kell lenni, hogy valaki fejest ugorjon egy ilyen kapcsolatba. Én se tenném.

Összeállt hát a kép. Utáltam a szexet és emiatt nem is voltam vonzó. Ez vagy már messziről látszott, vagy hamar kiderült. Csak hát az eszköztáram nem volt meg hozzá, hogy helyretegyem magam. Tudtam nagyon jó, hogy gondok vannak, de nem találtam a segítséget…

Most meg? Nem állítom, hogy tökéletesen rendben van velem minden, de már tudom élvezni a dugást, van orgazmusom, magabiztos és huncut tudok lenni. Ha akarom, át tudom állítani magam szexi-üzemmódba, s a lábaim előtt hevernek a pasik, miközben a külsőm szinte semmit sem változott, max. öregedtem 10 évet.

A kép forrása itt.