Túl hamar elélvezett, így elkezdtem masztizni

„Még ne élvezz el! Még neeeee!” Ismerős? Nekem nem, mivel általában inkább az szokott lenni, hogy én fáradok el előbb és nem a partnerem (lásd a keddi bejegyzésem). De most szerencsére épp fordítva esett meg.

Azért írom, hogy szerencsére, mert hatalmas öröm volt számomra, hogy azok után, hogy ő elment, én még továbbra is rettenetesen kívántam, hogy bennem legyen. Ez pedig ritka, mert bár legtöbbször már isteni a szex Lacival, de azért sokszor van, hogy kizökkenek. Még mindig nehéz megtartanom a fókuszt a gyönyörön, sokszor elkalandozik a tudatom.

De most nem így volt. Elélvezett, majd elaludt. Klasszikus.

korai_magomles_tovabb_birni_a_szexet_hamar_elelvezett_bealudt.jpg Fotó: Olichel @ Pixabay

Én pedig zsizsegtem tovább. Bizsergett a puncim, nagyon kívántam a folytatást. Reméltem, hogy lehet egy második kör, ehez viszont éreztem, hagynom kell aludni, hogy erőt gyűjtsön. Így hát, míg ő békésen szundított, gondoltam egyet, és elkezdtem simogatni magam. Úgyis ez volt a házim, plusz tőle is megkaptam a felhatalmazást, hogy nyugodtan megtehetem. És milyen büszke vagyok magamra, hogy tényleg meg tudtam engedni magamnak én is!

>> Juhász Nikolett Kriston intim torna trénerrel is beszélgettem arról, szabad-e párkapcsolatban önkielégíteni:

 

Ne gondoljatok nagy masztizásra, csak óvatosan próbálgattam a szárnyaim. Kísérleteztem, milyen simogatás esik jól, miközben igyekeztem, hogy ne ébresszem fel. Egyrészt, mert kicsit azért mégis csak zavarban voltam, másrészt, mert azt akartam, pihenje ki magát.

Amikor aztán felébredt, addig csókolgattam, harapdáltam, simogattam, míg újra ágaskodni nem kezdett. Csak utána mondtam el egy huncut mosoly kíséretében, hogy mi történt, amíg aludt. Megdícsért.

(Zárójelben jegyzem meg, hogy azért izgi lenne az is, ha elsajátítaná a többszörös orgazmus képességét Laci is. Lásd az alábbi videómban Gilján Jánossal.)