Üdv újra itthon a testedben, Lilikém!

Már most látszik, hogy a ma reggeli terápia Hoppál Borinál nagyon is megérte az árát: szépen visszarántott a rendes kerékvágásba, a jelenbe, magamba.

Legjobban talán a csókban mérhető, hogy jelen vagyok-e a testemben. Ha igen, akkor beszippant a csók. Benne vagyok, felnyögök, nem akarom abbahagyni, felizgulok, elsüllyedek, sosem elég. 

– Üdv újra itthon, Lilikém – mondta a Testem. – Már nagyon hiányoztál!
– Ó, Te is nekem, hidd el! – öleltem át szeretettel. Megsimogattam és nyomtam egy puszit a homlokomra. – Jó újra itthon!

Visszagöngyöltem, hogy valószínűleg másik pasival való randim óta volt egy beakadásom, ami jó egy hónapja történt már. Megrémültem tőle. Első randi volt, minden nagyon jól alakult, beszélgettünk, ettünk, néztük a folyót, aztán feljött hozzám. Letolta a nadrágját, s én pánikba estem a méretei láttán

– Tejóég! Hogy fog ez beférni?!? – sápadt el a Testem.
– Tuti, hogy nem fog menni. – válaszolt az agyam. – Ez tuti. Pedig mások mennyire értékelnék ezt a méretet. Ez egy főnyeremény, s te nem tudod értékelni?!? Hisz minden nő és férfi ekkora szerszámra vágyik, te pedig nem örülsz? Milyen nő vagy te? S különben is, egy ilyen tapasztalt, ekkora étvággyal rendelkező kannak te tutira nem tudsz megfelelni. Te, a kis tapasztalatlan kislány, aki még csak a vágyaival sincs tisztába.
– Nézd meg, most sem kívánod rendesen, pedig kéne!

És persze nem is működött. Nem voltam jelen, elkalandoztak a gondolataim, nem élveztem, sőt fájt. 

És aztán ezt a gondolatot, hogy most nem álltam készen, hogy vinnyogva, fülét-farkát behúzva elmenekült otthonról a vágy belőlem, szépen általánosítottam. Gyorsan töröltem minden csodálatos élményt az elmúlt egy hónapból.

– Ez most már tutira így lesz. Örökké! – szögezte le magabiztosan az agyam. – Hisz régen sem ment. Most sem tudtál helytállni, most sem feleltél meg. Megbuktál. Sikertelen voltál, kudarcot vallottál. Mint máskor is. Tutira így lesz legközelebb is. A legbölcsebb, ha innentől inkább be sem engedünk más pasikat az életünkbe. Hisz ha vele sem ment, akkor mással sem fog. – Én pedig elhittem mindezt az agyamnak.

Ma a „nem megy a szex” gondolaton Byron Katie Négy kérdésének segítségével. (Csak ajánlani tudom Bori novemberi képzését erről a módszerről!) Instant gyógyír: már napközben éreztem, hogy visszatértem a testembe, ahogy a tollamat szopogatva elkalandoztak a gondolataim pasim felé, s felizgultam.

Mert persze, hogy megy! Számtalan példa bizonyítja ezt az elmúlt hetekből. Az is, hogy kiderült, hogy a testem sokszor nagyon is készen áll, csak az agyammal nem kommunikálnak. Kéne nekik egy jó kis kapcsolatrendezés. Ahogy pasim mondta ma: „a puncid nagyon is tudja, mi a dolga, csak a hasadnál van egy elakadás”.

 

 

 

Fotó:  Dhaval Shreyas @ FlickR