A péniszvastagság számít igazán, nem a hossz! Ébredő Szexualitás Blog

Hossz helyett a péniszvastagság számít!

Hogy repül az idő… Már eltelt több év azóta, hogy elindítottam az első péniszméretekre vonatkozó kutatásomat.

Arra hívtam, a kérdőívem kitöltőit, hogy saját bevallásuk alapján árulják el, milyen hosszú hímtaggal áldotta meg őket az élet.
Csak bízni tudok abban, hogy mindenki őszintén nyilatkozott a mérése eredményéről, aminek az összesítését itt találod meg:
https://ebredoszexualitas.hu/peniszmeret-eredmenyek/

Aztán persze nem értem be ennyivel.
Felbuzdulva azon, hogy számos olvasói levélben fordultak hozzám férfiak, mert bizonytalanok a farkuk mérete és “megfelelősége” kapcsán, megalkottam egy online interjúgyűjteményt arról, mi is számít igazán, ha a “férfiasságról” van szó.

Nem a méret a lényeg!

Legalábbis nem úgy, ahogy sokan gondolják… az interjúkból, amiket szakértőkkel és magánemberekkel készítettem, ez is kiderül;)

Elég sokfélék vagyunk, férfiak is, nők is egyaránt, így az sem véletlen, hogy

teljesen egyéni, hogy
kinek mi a megfelelő
péniszméret-kérdésben.


Így van ez az óvszerekkel is.
Mert igen, lehet választani többféle méretből is, mint a sztenderd – cipőből is ugyebár a kényelmeset vesszük meg, nem azt, amelyik nyomja a lábunkat, vagy esetleg lötyög rajtunk…

A mostani videómban erről is mesélek, és megtudhatod azt is, hogyan határozhatod meg a neked – vagy a párodnak – pont jó méretet!


A videó hamarosan megjelenik
a Facebook oldalamon is!


A kulcs a péniszvastagság, ha megfelelő óvszert keresel

Tehát a körméret lényegesebb, amit egyszerűen levehetsz akár ezzel az applikációval, vagy akár egy közönséges centi segítségével is!
Apropó, nemrég elindítottam a péniszvastagsággal kapcsolatos felmérésemet is, hálásan köszönöm, ha kitöltöd!


Ha pedig szeretnéd megtudni, milyen tévhitek vannak farokméret-kérdésben, és mit érdemes tenni, hogy férfiként magabiztosan viselhesd a szerszámod, akkor nézd meg itt a kutatásom eredményeit!

Péniszvastagság és farokméret kérdések Ébredő Szexualitás Blog