Egyoldalú kényeztetés

Őszinte leszek magamhoz és elmondom, miért is örülök annak annyira, hogy felfedeztem: lehet úgy masszírozni, kényeztetni a péniszt, hogy közben pasi csak hátradől és fekszik. Szeretek gyönyört adni annak, aki fontos. Így volt ez már az első kapcsolatomban is (lásd kikényszerített szex). Én nem akartam szexelni, egy porcikám sem kívánta. Legfőképp az riasztott,a  hogy nem tudtam átadni magam az érintéseknek, nem tudtam elmerülni bennük és élvezni őket. Ez a sikertelenség-érzés pedig megmérgezte az egész együttlétet.

Most újra ott vagyunk, hogy a borzasztó, visszatérő (vagy inkább múlni nem akaró) hüvelygombám miatt szegény pasi hiába kényeztetett (ujjazott, simogatott), én abból igen keveset tudtam élvezni. Ilyenkor aztán ostorozom magam:
Mekkora szar vagyok, hogy ő itt strapálja magát, én pedig nem vagyok képes élvezni.

A lingam masszázsnál lehetek én az, aki csak ad és nem fogad. Élvezem, ahogy morog, nyög, dicsér, vonaglik. Ellensúlyozza a sikertelenséget egy nagy adag sikerélménnyel, ami nekem is örömöt okoz. Bekenem a kezem illatos olajjal, s játszva rajzolgatok a farkára. Alkotok a rendkívül hálás közönségnek.

Közjáték:

– Bébi, mindjárt befejezem az írást.
– Írjál csak nyugodtan! Tudom, hogy ez fontos neked és emiatt nekem is örömet okoz, úgyhogy csináld csak. Persze a faszverés az mindig jobb.

Imádom a pasim. És milyen jó, hogy ezen keresztül a párbeszéden keresztül tudatosította, hogy ő is szokott önzetlenül adni – pedig nem is tudta, miről írok.

A kép forrása itt.