Első szex az új partnerrel – ezért sikerült jól

Minden máshogy történt ezen az első éjszakán Botonddal. Vigyáztam, figyeltem és nagyon óvatos voltam magammal. Már a hozzáállásom is nagyon más volt alapból: nem akartam alárendelni magam, nem akartam egy elképzelt pasi után sóvárogni és nem akartam belekényszeríteni a puncim semmibe, amit nem akar.

Az első meglepetés az volt, hogy azon kaptam magam, hogy egyfolytában mosolygok. Minden idegszálam a biztonságot kereste és úgy festett, meg is kapta, mert teljesen nyugodtnak éreztem magam.

Túlságosan kedveltem Botondot ahhoz, hogy elszúrjam ezt a régi mintával: azzal, hogy hagyom, hogy akkor és úgy tegyen magáévá, ahogy nekem nem jó. Ezzel ugyanis rendre elvettem a pasik kedvét tőlem, mert végtére is azért látszott, hogy nekem nem volt jó, és ezt ők sem akarták. Sem fájdalmat okozni, sem rossz szexet. És az én kedvemet is elvették: elkezdtem haragudni magamra és a pasira is, amiért nem figyelt oda jobban rám. Csakhogy a frissen megismert pasi sosem szexológus, nem lehet felkészülve az ilyen traumatizált partnerekre, mint én és ennek tetejében egyikük sem gondolatolvasó. Ha tehát én nem kommunikálok, ő nem fogja tudni. Haragudni rá pedig csak akkor jogos, ha én kérek, de ő azt nem tartja tiszteletben.

Most jeleztem és kértem, Botond pedig egy úriember volt.

Kértem, hogy lassan haladjunk, és ő türelmes volt. Mosolyogva mondtam neki, hogy a puncim elég szeszélyes, nehezen bízik, időbe telik megszelídíteni és ő elfogadta. Pont akkor nyalt bele, amikor eljött az ideje és az én édes puncikám egyből fel is éledt.

– Kedvelem ezt a csávót! – mondta a puncim, miközben Botond farkát szopogattam. Meglepő volt, mennyire élveztem a nyalókámat ahhoz képest, hogy elsőre milyen frászt kaptam a farkától.
– Biztos vagy benne? – kérdeztem a puncim.
– Igen, jöhet. Szeretném, ha megdugna. – és a punci édesen lüktetett. Éreztem, ahogy megduzzadt és a csípőm életre kelt.

Az orális szex csodás volt, egészen belevesztünk mindketten. A behatolás már döcögősebb volt, ott már sokszor elvesztettem a fókuszt, megijedtem, kiszáradtam, de közben éreztem, Botond ígéretes szerető. Elmosolyodtam: lehet, ő lesz a következő Jay?

date-2491372_640.jpg Fotó: TheVirtualDenise @ Pixabay

Amit a pasik elvárnak az első éjszakán

Persze nem lenne fair, ha csak a saját listámhoz mérném az este sikerét, ezért utánajártam, mi az, amit a pasik elvárnak az első éjszakán. (Tudom, hogy hülyeség általánosítani, de a listát ettől még érdekes végigtanulmányozni.)

  1. Jó orális szexben szeretnének részesülni. – Pipa. Teljesen kész volt tőle. (És én is tőle.)
  2. Legyek aktív. – Határeset. Félős voltam és meg sem izzadtam, de folyamatosan simogattam, kényeztettem, csókoltam.
  3. Ne stresszeljek a testem miatt. – Pipa. Egész hamar levetkőztetett és magamat is megleptem, mennyire kényelmesen éreztem magam, miközben engem bámult. (De a farkától elsőre azért megijedtem.)
  4. Ne legyen rajta nyomás a teljesítménye miatt. Legyek megértő, ha esetleg lelankad, vagy korán élvez el. – Ezen a téren szerencsére nem volt lehetőségem bizonyítani.
  5. Tudassam vele, ha valamit élvezek, de ne színleljek. – Ez is megvolt. Kedvesen nyögdécseltem (rájöttem, hogy ezzel még saját magam is szórakoztatom) és külön szóltam, ha valami nagyon jót csinált.
  6. Hagyjam a szex utáni érzelmi kitöréseket a barátaimra. – Erre is ráéreztem és tartottam magam. Végre nem terheltem a problémáimmal és félelmeimmel az első randin egy pasit!

Ügyes vagy, Lili, 6 nagy piros pont az ellenőrződbe!