Hiányzik a szex

Hiányzik az energia, amit a szextől kapok. Bánatosan, lemerült elemmel indulok el reggelente – hiányzik belőlem az erő, a lendület. Pedig aludtam is eleget, jó helyre is tartok, mégsem visz a lábam.

Tépkedem a bőrt a kezemen. Elkezdek mániákusan rendet rakni idegen helyen. Jelzik, hogy ez a szexuális frusztráció jele.

Találkozom pasival. Feszült vagyok, ingerült. Minden idegesít: utálom, hogy nem kapcsolja le a villanyt, hogy rossz helyre teszi vissza a szappant. Keresem benne a hibákat – benne és magamban is. Semmi sem jó, mert aggódom, izgulok magamért. Félelemmel tölt el, hogy érzem, most nem kívánom, nem tudok elveszni a csókjában, nem vágyom a farkára. Félek, hogy ez a kapcsolat elmúlását jelenti. Rettegek, hogy elveszítem azt a jót, amit vele élek meg. Azt a Lilit, akivé mellette váltam.

Aztán jön Kitti és megnyugszom kicsit. A gomba is múlik, érzem, kezdek visszatérni önmagamhoz. Most kell elcsípni ezt, tovább dolgozni, ébresztgetni a vágyat magamban, de csak szépen, apránként, türelemmel. Időt kell adnom magamnak, nem sürgetni magam.

Hamarosan vége a kúrának, egészségesnek leszek nyilvánítva. Dolgozom rajta, hogy ne csak testileg legyen így, de lelkileg is. Erősítem magam. Mosolyt látok a saját arcomon, érzem, sikerülni fog. Sikerülni, mert erős, klassz csaj vagyok és mert nagyon jó emberek vesznek körül, nagyon jó emberek szeretnek.

Nincs miért aggódni. Minden rendben lesz, Lili!

A kép forrása itt.