Jó szex 50 felett is – miért mondanál le róla?

Gyakran találkozom azzal az olvasói levelekben és az egyéni konzultációs klienseimnél, hogy 50 felett elkezdik eltemetni a szexuális életüket.

Úgy gondolkodnak róla, mint ami vészesen hanyatlásnak indult, vagy teljesen megakadt, de hogy jobb és virágzóbb legyen, mint valaha, az szinte elképzelhetetlen.

Lehetséges 50, 60, 70, vagy akár 80 évesen lehet-e még igazán élvezni a szexet?

Egyáltalán véget ér-e valaha a szexuális életünk?

Le kell-e mondanunk egy ponton a szexről?

Igaz, hogy a szex 50 felett a nők részéről sokszor a hüvelyszárazság miatt marad el, a férfiaknál pedig gyakori lehet, hogy a merevedés elkezd kiszámíthatatlanabbá válni, és ez okozza az együttlétek hanyagolását.

Mégis nem kell lemondanunk erről a földi örömforrásról, amint azt el is mesélem ebben a videómban.
Van rá mód, hogy megőrizzük és ápoljuk a bennünk élő vágyat és szenvedélyt, hogy aztán együtt az egekig repülhessünk!

Jó szex 50 felett is - miért mondanál le róla? - PoliLili Ébredő Szexualitás Blog

Idősödő korban is lehet-e valakinek kiegyensúlyozott, boldog, s élvezettel teli a szexuális élete. Szerencsére úgy lettünk összerakva mi, emberek, hogy

a születésünktől a halálunkig szexuális lények vagyunk.

Hamis az a felvetés, miszerint húsz éves korunkban vagyunk a szexuális életünk csúcsán.

Igaz, fizikailag a legfittebbek ekkor vagyunk, azonban a szex többről szól, mint hogy végig tudjuk-e csinálni az egész Kámaszútra „pózarzenálját”, vagy hogy mennyi ideig bírjuk erekcióval/szuflával.

Akkor mitől lesz a jó a szex 50 felett?

Azok a klienseim, akiknek túl az 50-en gyönyörteli hancúrozásokban van részük, rájöttek, hogy temérdek módja van a szexnek. 

A behatolás az csak egyetlen módja a szexnek.
Azon kívül még számtalan élvezet létezik!

Gondolj csak bele, hányféleképpen tudod még a partnered kényeztetni! Engedd el a fantáziád, játssz, kísérletezz, gyakorolj!

Ott vannak először is az orális szex.
Milyen finom is tud lenni az, amikor forró, tüzes ajkakkal szeretgetjük egymás nemi szervét (is).
Aztán ott vannak a hátsó gyönyörök, nőként és férfiként is! Mielőtt megijednél, azért, mert szereti a hátsó kényeztetést egy férfi, még nem homoszexuális, hiszen a prosztata, mint erogén zóna sokaknak okoz gyönyörteli érzéseket.

Nagyobb nyitottság, több gyönyör! 😉

Talán ezért is olyan népszerűek az online előadások a szexről sorozatom az idősebb nézőim körében, mert bennük már megfogalmazódott, hogy változzanak, változtassanak a szex terén.

Mivel mi emberek általában úgy működünk, hogy könnyen hozzá szokunk valamihez, ezért érdemes kísérleteznünk, nyitnunk a megszokottból az új és ismeretlen dolgok felé.

A testünk olyan, akár egy térkép, ahol ha megtanulnunk tájékozódni, akkor elérhetjük a kitűzött célunkat.
Például a több élvezetet és gyönyört is.

Ezekhez a célokhoz szeretnék én is hozzájárulni ingyenes tartalmaimmal és online tudásanyagaimmal, mert szentül hiszek abban, hogy kellő nyitottság és kíváncsiság mellett mindig lehet még több örömöt és gyönyört adó a szexuális életünk.

Sosem késő elkezdeni vagy változtatni

Egyrészt azért, mert a szex terén „beszerezett” sérelmek vagy traumák feldolgozása hatalmas fordulatokat hozhat úgy alapvetően az intimitásban, ezzel együtt pedig az ágyban is.

Másrészt, senki sem úgy születik, hogy mindent tud a nemi szervek és általában a test működéséről, a vágyról, a férfi és a női természetről, valamint konkrétan a szeretkezések kellős közepén bevethető „fogásokról” és azok hatásairól. Ezért érdemes ebben jártas szakemberektől, a szexualitás témájának különféle szakértőitől tanulni, amennyit csak lehet!

Ezen az online eseményem a valódi felszabadultság gátjairól is mesélek majd, valamint arról, hogyan juthatsz át a „túlsó partra”, ahol a felejthetetlen szeretkezések a mindennapjaid részévé válhatnak.

Hogyan repítsd azb egekbe a nőt ingyenes webinár férfiaknakPoliLili Ébredő Szexualitás Blog