Nem számít a méret

Megfigyeltétek már, mennyire
számcentrikus lett a szex?

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy azzal mérhető a jó szex, hogy hányszor voltunk együtt, hány percig tartott, mennyi orgazmus volt, milyen gyakran kívánjuk meg egymást, és hogy hány centi a férfi szerszáma.

Tény, hogy más élményt nyújtanak a különböző vastagságú és hosszúságú farkak.
Van, amelyik jobban kitölt, van, amelyik könnyebben be tud hatolni (ez jól működhet például egy gyors menetnél).
De higgyétek el, nagyon kevesen vannak azok, akik kukszer alapján választanak partnert, azt is inkább csak akkor, ha konkrétan szexre keresnek valakit és nem társnak.
Az ő létszámuk pedig tényleg minimális! (Erről ezekben az interjúkban is többször szó esik.)

Nem a méret számít

Főként férfit választunk, és nem farkat.
És ha a férfi, az ő humora, odafigyelése, önbizalma, ereje és a többi vonzó számunkra, akkor jöhet a farka is. Attól kezdve pedig az a valószínű, hogy bármilyen is van neki, azzal együtt fogjuk szeretni. Ha kisebb, mint az átlag, akkor is. Ha görbe a pénisze, akkor is. (Pláne, ha még a technikája is jó, így, vagy úgy. 😉 )

Szerintem

az olyan férfit sokkal könnyebb szeretni, aki önmagát is szereti:
beleértve a szerszámát is.
 

Ha nem tudja elfogadni azt, ami a lába között van, ha bizonytalan, megfelelő lesz-e a partnere számára, az érződik, és attól (szerintem) kevésbé vonzó egy pasi. Nekem legalábbis a határozott, magabiztos férfiak jönnek be. Aki mellett biztonságban érezhetem magam.

Nem a méret számít, hanem... Ébredő Szexualitás Blog YouTube

Van egy online kurzusom, amit kifejezetten azért hoztam létre, hogy segítsek a férfiaknak elfogadni és megszeretni a szerszámukat, bármilyennel is rendelkeznek. Mert szerintem ez humánusabb és természetesebb út, mint a műtét, vagy a felpumpálás.

Nagyon jó szívvel ajánlom ezt a tudásanyagot!
(Ráadásul 100% pénzvisszafizetési garancia is van rá, szóval semmi vesztenivalód nincs!)

tenyleg fontos a meret

Fotó: Deon Black, Unsplash