Belejöttem! Nem csak határozottan állítom végre, hogy volt már orgazmusom, de mostanra gyakorlatilag megbízhatóan mindig van. Pasival legalább is.

Sokszor olvashattátok tőlem, hogy azon morfondírozok, mi is az orgazmus. (Lásd az orgazmus címke alatt.) Abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán valaha volt nekem olyanom. Utólag belegondolva, szerintem expasi nagyon is tudta azt a mozdulatot, amivel el tudott repíteni orális szex közben (amit azóta sem értek, mi volt és ő sem tudja elmondani), csak volt ott egy bibi: nem tudtam megengedni magamnak, hogy elengedjem magam, ellazuljak, átéljem a gyönyört.

Azóta már sok ilyen belső blokkom felszabadult, mára vidáman át tudom magam adni pasi kényeztetésének. Össze is szoktunk, kitanultuk egymás testét, szépen ki tudok tárulkozni előtte. Érzem is, hogy egyre jobban megy, egyre többet tanulunk egymásról és magunkról is. Még ő is, aki nagyon tapasztalt.

Más partnerrel eddig még nem voltam ilyen jó, ha jött is orgazmus (egyet sem tudok felidézni mostanában), nehezen és ritkán. Kíváncsi lennék, mi lenne, ha most belépne a képbe egy új partner. Vajon hogy viselkednék mellette? Mennyire lennék laza? Mennyire tudnám odaadni magam neki? Hiszem, hogy sokkal inkább. Egyrészt, mert az orgazmuskészségem is javult, másrészt mert már nem parázok a gondolattól, hogy új partnerem legyen. Sőt, alig várom!

Sőt! Ha majd jön a következő partner, nem fogok ráfókuszálni arra, hogy ide most mindenképp orgazmus kell, akármilyen jól is megy mostanra! Nem! Lili okosabb lett. Az lesz, hogy belemerülök majd a történésekbe, s ha jön az orgazmus, az király, ha pedig nem, az azért lesz, mert még nem szoktunk össze.

PS: Megvolt életem első hüvelyi orgazmusa is!!!

A kép forrása itt.