Óvszer nélkül

Egészen sokan akartak már megdugni óvszer nélkül annak ellenére, hogy mindenhonnan ezt hallani: rettegjetek a nemi betegségektől és a nem várt terhességtől. Határozottan állítják, ők tiszták és tudják, mit csinálnak, tudják, mikor kell kihúzni. Nem szoktak teherbe ejteni senkit. Ja… Mintha az akarat kérdése lenne.

Próbálok kemény lenni, de nem megy. Rendszeresen elbukom, beadom a derekam.

Ilyenkor kísért a lelkiismeret-furdalás, mélyen. Mindig is törekedtem arra, hogy jó kislány legyek, ha viszont nem védekezek, a társadalom szabályai ellen vétek. Nem szabadna. Még a kommentelők is rám szóltak, hogy felelőtlen vagyok, ami részben igaz. A pasi felelőtlen volt én meg gyenge.

De ami még ennél is rosszabb, az az, hogy Gergőnek ígéretet tettem, hogy óvszert használok, ha másokkal vagyok. Gyötör a bűntudat, hogy megszegtem a közös szabályunkat, s emiatt haragszom az új partnerre és magamra is.

– Húzz óvszert, kérlek! – mondom az új partnernek, aki szeret és tisztel, s folyton a kívánságaimat lesi.
– Oké, mindjárt. – és bedugja a csupasz farkát a puncimba egy kicsit.
– Kérlek! Óvszer! – próbálkozom tovább.
– Jó. – és még beljebb hatol. Küzdök, félve megpróbálom eltolni magamtól, majd feladom.

Van, amikor 3-4 döfés után sikerül még rávennem, hogy vegye fel a gumit, de a következő szeretkezésekkor már egyre nehezebb. Végül feladom.

Szeretnék erősebb lenni akaratban. Szeretném, ha valaki elárulná a titkot, hogyan tudok határozottan nemet mondani olyanoknak is, akik közel állnak a szívemhez…

Még egy bejegyzés a témában: Óvszerrel nem megy

couple-731890_640.jpg

A kép forrása itt.