Szex a vízben

Mindig is vágytam arra, hogy egyszer vízben szexelhessek. Még amikor jóval problémásabb volt a szexualitásom, akkor is ábrándozva gondoltam arra, hogy a víz ringatásában kényeztetjük egymást. Izgatónak, simogatónak tartom ezt a közeget: egyszerűen imádok a vízben hozzá bújni a pasimhoz, az ölébe kuporogni, a farkához nyomni a puncimat és úgy csókolózni.

Persze óvva intettek az egésztől, hisz nem csak hogy fertőzésveszélyes, de a víz gyakorlatilag szárít, kimossa azt a síkosító hüvelyváladékot, ami a bejutást könnyíti. Lilike azonban nem szokott ésszerűen cselekedni a szexet illetően: imád butaságokat csinálni. Bár talán ez nem csak rá igaz ezen a bolygón…

Incselkedtünk, játszottunk, majd egyszer csak lekaptam a bugyim a vízben és a kezébe adtam, ő pedig játékosan az ölébe kapott és a puncimhoz dörzsölte péniszét. Kis naiv Lilike megint alaposan meglepődött, amikor annak ellenére, hogy megbeszéltük: én parázok attól, hogy visszatér a hüvelygombám, ő egyszer csak belém hatolt. „Akkor meg már úgyis mindegy” – gondoltam, s hagytam.

Nem állítanám, hogy életem szeretkezése volt, mert nem is lettem úgy felcsigázva, mint máskor és a farkát sem éreztem annyira ebben a szögben, s nem tudtam akárhogy helyezkedni a figyelő szempárok miatt. Talán az egészben az volt a legizgatóbb, hogy tilosban csináltuk. Mert nyilvános strandon mégsem illik…

Én mondjuk érdekes mód egyáltalán nem paráztam, hogy kiszúrják, mit csinálunk. Nem hiszem, hogy látszott, hisz egész nap abban a pozícióban strandoltunk, ölelkeztünk, s igyekeztük az arcunkon a legkisebb jelét sem mutatni annak, hogy mi történik épp. Inkább csak kedélyesen beszélgettünk, bámészkodtunk, miközben bennem volt. Szerintem a kutya nem gyanakodott, vagy legalább is nem jobban, mint akkor, amikor egyébként egyáltalán nem szexeltünk.

Én a tilosat, pasi pedig a puncimat élvezte nagyon. Bár azért el-elkaptam egy-egy édes pontot: amikor a derekát a lábaimmal átkulcsolva kicsit hátrébb döntöttem a felső testem, úgy nagyon jó helyen nyomott. Vagy amikor a csípőmet kezdtem el jobbra-balra csavargatni, miközben a farkán ültem.

Mindenesetre jobb lett volna ezt sötétedés után a nádas takarásában…

Fertőzésnek pedig egyelőre nyoma sincs 2 nap távlatából.

A kép forrása itt.