viseld magad szexin és magabiztosan ne rejtsd el a cicid Ébredő Szexualitás Blog YouTube

Viseld magad szexin és magabiztosan!

Sok párkapcsolat a jó szexuális élmények el-elmaradozása vagy hiánya miatt kezd ellaposodni, és kezdenek a felek eltávolodni egymástól. Gyakran például munkahelyi problémák, egészségügyi gondok, vagy más ügyek nehezítik meg, hogy megtaláljuk egymással a hangot és kapcsolódni tudjunk.

A jó hírem az, hogy ez “javítható”.
Az is lehet, hogy éppen más hőfokon égtek, vagy éppen valami “beékelte magát” kettőtök közé.
Szerencsére rengeteg eszköz van arra, hogy ezen változtatni lehessen!

Az alábbi videómban is egy ilyen tippet osztok meg, mely egy korábbi YouTube videóm párja. Abban egy fiatal lány kérdését dolgoztam fel, amit a Facebook csoportomban tett fel: Nem kíván a fiúm, és ez nagyon elkeserít. Mit csinálhatnék?”


Szexin és magabiztosan

Ha kívánatosnak érzed magad, akkor a párod is inkább kíván majd meg téged.
Szexin és magabiztosan viselni a tested segíthet abban, hogy ez a kisugárzás felébressze a partnered vágyát irántad.

Persze könnyen lehet, hogy a pont a kedvesed oldalán jelentkezik a gátlásosság, mert nehezen engedi meg magának az örömöt, a gyönyörök megélését.
Ebben a cipőben jártam nagyon sokáig én is. Emlékszem, hogy lenyűgözött az egyik exemmel egy randin az a felszabadult és önbizalmat árasztó viselkedése, amikor csak fogta magát, mert kedve támadt, és leült meztelenül furulyázni.

Ennek a férfinak a közelében úgy éreztem:

Igen, ezt én is meg fogom tudni csinálni, hiszen itt van az élő példa, hogy ez lehetséges! – ez nagy löketet adott a felszabadultságomban.

Úgy éreztem, húz magával, de nem ő tette ezt velem. Ő csak önfeledten volt jelen, és azt csinálta, ami neki jól esik.
Ettől lett igazán szexi és magabiztos az ő megjelenése, és így tudtam én is egyre lazábban viselni a testem.

Látva az ő örömét én is örömtelibbé váltam.

Nem tudtam már benne pörögni úgy a szokásos magamat bántó és elmarasztaló gondolatokban. Egyszerűen lelazultam és “követtem őt”, elkezdtem ráhangolódni az örömteliség életérzésére.
Az öröm és a játékosság kezdett el foglalkoztatni ahelyett, hogy a szégyenérzettel vagy a zavarodottságommal lettem volna elfoglalva.

Ehhez hasonló tippekkel és extra videókkal akár személyesen is gazdagodhatsz!

Merthogy a támogatói közösségemben vannak olyan videós bejelentkezéseim, amikor felvetett kérdésekre, vagy konkrét nézői/olvasói levélre válaszolok – ezek érkezhetnek a közösség tagjaitól is. A támogatóim ezen kívül pedig még sok-sok olyan extra tartalomban is részesülnek, amit csak a Patreonon teszek közzé ennek a belső körnek.

Továbbá hónapról hónapra közzéteszek egy annál jóval személyesebb videónaplót, mint amit megszokhattatok tőlem a YouTube-on.
A blogomon és a videóimban is nagyon intim megosztásaim vannak, de ezekben a videónaplókban még többet mutatok a lelkemből és a magánéletemből.

Mivel ez tényleg nagyon személyes tartalom, ezért a közösség indításakor úgy döntöttem, hogy ezt a havi 100 eurós támogatói szinthez adom ajándékba.
Azonban kivételt tettem nemrég, mert a teljes Vágyébresztő programomhoz ajándékba adtam az eddigi összes szexnaplómat.

Ha lemaradtál erről az ajánlatomról, de a következőről nem szeretnél, akkor iratkozz fel a hírlevelemre,
illetve érdemes ezekért a plusz tartalmakért (is) csatlakoznod a támogatói közösségemhez!

Tarts velünk, és legyünk együtt a jó szex támogatói!

Támogatói közösség Ébredő Szexualitás Blog Patreon